Verhoog jouw veiligheid in de winter

Op de weg draait alles om de veiligheid van jezelf en van jouw medeweggebruikers. Met winterbanden ben je verzekerd van een veilige rit in Emmeloord. De 4 winterbanden onder bijvoorbeeld jouw Seat, Volkswagen of Škoda zorgen er onder andere voor dat er een kortere remweg gecreëerd wordt en heb je meer grip op de weg. Door de rubbersamenstelling van de winterbanden heb je een betere wegligging en is er minder kans op ongelukken. Het verschil in rubbersamenstelling van winterbanden ten opzichte van zomerbanden zit hem in het soort rubber dat gebruikt wordt. Het rubber dat voor winterbanden gebruikt wordt is namelijk zachter op de weg dan het rubber voor zomerbanden. Hierdoor vormt het rubber zich als het ware om de vorm van het wegdek, waardoor er meer grip gecreëerd wordt.

Daarbij spelen ook lamellen op winterbanden een rol wanneer jij met je auto in Emmeloord rijdt. Lamellen zijn inkepingen in de profielblokken op de winterbanden. Deze lamellen werken als ‘grijpers’ op de weg, waardoor jij meer grip hebt met je auto. Dit is zeker in de maanden wanneer de temperatuur daalt en de weersomstandigheden veranderen, zeer belangrijk. Autobedrijf van der Heide in Emmeloord adviseert jou daarom om in deze maanden winterbanden te plaatsen! Benieuwd naar al onze winterbanden acties? Klik dan hier.

Een bandenhotel voor jouw zomerbanden

Zoals het woord ‘zomerbanden’ al zegt, zijn deze banden bedoeld voor de zomermaanden. De winterbanden onder jouw Seat, Volkswagen of Škoda zijn specifiek bedoeld om jou in de winter veilig de weg op te sturen. Wanneer je de 4 winterbanden door ons in Emmeloord laat plaatsen, bieden wij jou ook de mogelijkheid om jouw zomerbanden op te slaan in ons bandenhotel. Dit scheelt voor jou ruimte en je bent verzekerd dat de zomerbanden minder snel slijten.

Plan een winterbanden afspraak bij Autobedrijf van der Heide in Emmeloord!

Is jouw auto in Emmeloord nog niet voorzien van winterbanden? Maak dan snel een afspraak voor een bandenwissel bij Autobedrijf van der Heide. Wij zorgen ervoor dat jouw auto veilig de winter door komt! Heb je vragen of wil je meer weten? We komen graag met jou in contact door onze chat of het inplannen van een afspraak. Kom veilig de winter door met de winterbanden van Autobedrijf van der Heide in Emmeloord!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.