Wat is Economy Service?

Je auto regelmatig laten onderhouden voorkomt dat u tegen dure reparaties aanloopt. Over het algemeen is het advies om uw auto iedere 2 jaar of na 30.000 kilometer te voorzien van een onderhoudsbeurt. Economy Service staat voor voordelig onderhoud aan de Škoda, SEAT en Volkswagen die al wat langer mee gaat.  In deze video wordt kort uitgelegd wat Economy Service is. 

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Geen verrassingen

Wanneer je de auto brengt voor onderhoud en/of reparatie controleert de service adviseur de aandachtspunten en bespreekt samen met jou wat er met de auto moet gebeuren. Op deze manier weet je vooraf wat de kosten zullen zijn. Mocht er tijdens het onderhoud nog iets aan het licht komen dan wordt er direct contact met je opgenomen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
 

Precies weten aan welk onderhoud je auto toe is? Neem dan contact op met service adviseur Iede of Geert. Ze staan klaar voor al je vragen.

Neem contact op

Wil je vrijblijvend contact met ons? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever zelf contact opnemen? Bel dan 0527 - 614304 of mail naar werkplaats@autovdheide.nl