De 7 zekerheden van Autobedrijf van der Heide;

 • Zeer gunstig geprijsd!
  Door slim in te kopen zijn de prijzen van onze auto’s tot wel 40% goedkoper dan de nieuwprijs.
 • Officiële Europese Fabrieksgarantie
  Alle auto’s leveren wij met officiële Europese (verlengde) fabrieksgarantie en mobiliteitsgarantie. Je bent daardoor verzekerd dat jou auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met de bijgeleverde mobiliteitsgarantie kun je 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op gratis hulpverlening bij pech en/of schade.
 • 130-puntencheck
  Vertrouwen is goed, een 130-puntencheck is beter. Dankzij de 130-puntencheck weet je zeker dat jouw gebruikte auto in topconditie is. Elk detail en elke functie is nauwkeurig gecontroleerd.
 • Weinig kilometers op de teller
  De auto’s die wij aanbieden hebben weinig kilometers gereden. Hierdoor weet je zeker dat jouw auto in topstaat verkeerd.
 • Gratis aflevering op locatie
  Wij zorgen dat jouw auto wordt afgeleverd op iedere gewenste locatie in Nederland (mits overeengekomen tijdens de koop). 
 • 14 dagen bedenktermijn
  Ben je na aanschaf van een auto bij ons niet tevreden, om wat voor reden dan ook? Dan geven we jou de mogelijkheid om gedurende 14 dagen na aflevering tot maximaal 200 kilometer de auto om te ruilen.
 • Snel rijden
  Jouw auto is op voorraad en snel leverbaar.

Jahreswagen

Wij bieden hét alternatief voor een jong gebruikte auto of nieuwe auto uit Nederland: De Jahreswagen. Jonge occasions met een rijke uitrusting en weinig kilometers.

Het Jahreswagen-label biedt jonge occasions die als nieuw zijn, maar wel 30% tot 40% goedkoper zijn dan nieuw. Een Jahreswagen auto is een gunstig geprijsde auto die kort gebruikt is door als demonstratieauto, persauto of verhuurauto. Een Jahreswagen van enkele maanden oud is vaak scherp geprijsd en heeft de grootste afschrijving al gehad. Dit maakt een Jahreswagen zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een nieuwe auto! De auto’s zijn vrijwel altijd in smetteloze staat, goed uitgevoerd en hebben vaak niet meer dan 20.000 km gereden. Daarnaast koopt Autobedrijf van der Heide voor haar klanten continu een voorraad auto’s in van gewilde uiteenlopende modellen. Dit zijn gekentekende gloednieuwe auto’s die vanwege de gunstige inkoop zeer scherp geprijsd zijn.

Nieuwe auto’s

Naast onze scherpe voorraaddeals kun je bij Autobedrijf van der Heide ook terecht voor een nieuwe auto. Wij bemiddelen graag in de aankoop van de door jou geconfigureerde nieuwe auto en zorgen ervoor dat je bij ons de beste deal hebt.
Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan direct voor je aan de slag.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie:

Neem contact op