Onze voordelen ten opzichte van een nieuw samengestelde auto via de merkdealer

  • Zeer gunstig geprijsd

Door slim in te kopen zijn de prijzen van onze auto’s tot wel 40% goedkoper dan de nieuwprijs.
 
  • Direct rijden 

Uw auto is op voorraad en snel leverbaar.
 
  • Weinig tot geen kilometers op de teller 

De auto’s die wij aanbieden hebben geen of maximaal 10.000 km gereden.
 
  • Enorme keuze uit nieuw

Het aanbod bestaat uit nieuwe auto’s en Jahreswagen.
 
  • Fabrieksgarantie 

Alle auto’s leveren wij met officiële Europese (verlengde) fabrieksgarantie en mobiliteitsgarantie. Je bent daardoor verzekerd dat jou auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met de bijgeleverde mobiliteitsgarantie kun je 24 uur per dag en in bijna heel Europa rekenen op gratis hulpverlening bij pech en/of schade.

Jahreswagen

Wij bieden hét alternatief voor een jong gebruikte auto of nieuwe auto uit Nederland: De Jahreswagen. Jonge occasions met een rijke uitrusting en weinig kilometers.

Het Jahreswagen-label biedt jonge occasions die als nieuw zijn, maar wel 30% tot 40% goedkoper zijn dan nieuw. Een Jahreswagen auto is een gunstig geprijsde auto die kort gebruikt is door als demonstratieauto, persauto of verhuurauto. Een Jahreswagen van enkele maanden oud is vaak scherp geprijsd en heeft de grootste afschrijving al gehad. Dit maakt een Jahreswagen zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een nieuwe auto!

De auto’s zijn vrijwel altijd in smetteloze staat, goed uitgevoerd en hebben vaak niet meer dan 20.000 km gereden. Daarnaast koopt Autobedrijf van der Heide voor haar klanten continu een voorraad auto’s in van gewilde uiteenlopende modellen. Dit zijn gekentekende gloednieuwe auto’s die vanwege de gunstige inkoop zeer scherp geprijsd zijn.

Nieuwe auto’s

Naast onze scherpe voorraaddeals kun je bij Autobedrijf van der Heide ook terecht voor een nieuwe auto. Wij bemiddelen graag in de aankoop van de door jou geconfigureerde nieuwe auto en zorgen ervoor dat je bij ons de beste deal hebt.
Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan direct voor je aan de slag.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie:

Neem contact op