Onze monteurs staan klaar om jouw APK uit te voeren

Laat je je APK bij Autobedrijf van der Heide in Emmeloord uitvoeren dan betaal je slechts €40,- all-in. Dit is inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan of roetmeting. Dus geen verrassingen achteraf. De prijs voor de APK van je Volkswagen Bedrijfswagen zit op €35,- all in.

Mocht tijdens de keuring blijken dat er reparaties nodig zijn om aan de keuringseisen te voldoen? Dan nemen wij altijd vooraf contact met je op ter goedkeuring. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wist je dat je direct online een afspraak kan maken voor een APK? Dit kan uiteraard ook telefonisch via (0527) 61 43 04.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Vervangend vervoer

Heb je vervoer nodig tijdens de APK keuring? Bij Autobedrijf Van der Heide kun je gratis gebruik maken van een leenfiets! Ook bieden wij, tegen een kleine betaling, een vervangende auto voor jou. Wist je dat wij jou auto zelfs bij jou thuis op kunnen halen?

Wil je weten wanneer jouw auto APK gekeurd moet worden? Voer je kentekengegevens dan in op de website van het RDW.