2. Gratis pechhulp. Dag en nacht.

Mocht je met pech staan in Nederland, dan ben je zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij je en binnen twee uur rijd je weer verder me je auto. Is je auto niet snel te repareren? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als je auto in onderhoud is bij ons.
Over pechhulp

3. Kleine reparaties direct verholpen zonder afspraak

Een defect lampje, lekke band of lege accu? Geen probleem, wij zorgen dat je snel weer op weg bent. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt.

4. Flexibel

Wij denken graag met je mee en kennen geen beperkingen. Flexibel en oplossingsgericht. Want dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

5. Afspraak is afspraak

Wij komen onze gemaakte afspraken na en beloven geen dingen die we niet kunnen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

6. Tot 4 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen

Bij ons kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom is de kans klein dat je terug moet komen na een onderhoudsbeurt of reparatie. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kun je rekenen op onderstaande garantie op de originele onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

  • Volkswagen: 4 jaar garantie 
  • SEAT: 4 jaar garantie 
  • ┼ákoda: 4 jaar garantie
  • CUPRA: 4 jaar garantie
Over garantie

7. Besparen door slim onderhoud

We kijken altijd samen met jou naar wat het voordeligst is: nu het onderhoud laten uitvoeren of nog even doorrijden, repareren of gelijk vervangen. Door een voorinspectie door onze monteur te laten doen, weet je precies waar je aan toe bent. Door te kiezen uit originele, Economy Service of gereviseerde onderdelen bij reparatie bepaal je zelf hoeveel je uit wilt geven. 

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.