Fabrieksgarantie jonggebruikte auto's

Op al onze jonggebruikte auto's zit standaard een uitgebreide fabrieksgarantie. Deze garantie is geldig in heel Europa. De fabrieksgarantie van 2 jaar gaat in op de datum waarop de auto voor het eerst is tenaamgesteld (datum deel 1). Koop je een Volkswagen dan heb je naast de reguliere fabrieksgarantie ook nog 3 jaar lakgarantie en 12 jaar carrosseriegarantie.

Ook op betaalde reparaties die door Autobedrijf van der Heide zijn uitgevoerd geven wij 2 jaar garantie. Hierbij zijn ook alle benodigde originele onderdelen inbegrepen.

 

Verlengde fabrieksgarantie

De verlengde fabrieksgarantie geldt voor veel van onze jonge occasions. Deze verlengde fabrieksgarantie is per auto verschillend en kan oplopen tot maximaal 3 jaar aansluitend op de 2 jaar fabrieksgarantie of maximaal 150.000 km, afhankelijk van wat het eerste wordt bereikt.

 

Wat houdt deze verlengde fabrieksgarantie in:

  • 100% fabrieksgarantie bij elke dealer in heel Europa
  • Directe verlening aansluitend op de tweejarige fabrieksgarantie
  • Bescherming tegen onverwachte reparaties
  • De garantie is gekoppeld aan de auto en daarmee een zeer goed argument bij eventuele doorverkoop

BOVAG Garantie

Beschikt de auto die je bij ons aanschaft niet meer over fabrieksgarantie? In dat geval bieden wij bij aankoop standaard 12 maanden BOVAG garantie. Welk soort garantie er van toepassing is op de auto waar jij interesse in hebt, staat altijd onder het kopje 'garantie' weergegeven bij het voertuig dat je bekijkt.

BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat je de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Twee jaar garantie op onderdelen

Wij werken bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij hebben we de keuze uit verschillende typen onderdelen. Dit is ondermeer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen. Je krijgt altijd 2 jaar garantie.

Pechhulp

Kijk voor meer informatie op de pagina voor Pechhulp.

Contact opnemen?