Fabrieksgarantie jonggebruikte Volkswagens

Op al onze jonggebruikte Volkswagens geven wij standaard een uitgebreide garantie. Daarmee ben je verzekerd van garantie op lak en carrosserie en garantie van twee jaar. De fabrieksgarantie van 2 jaar gaat in op de datum waarop de auto voor het eerst is tenaamgesteld (datum deel 1). Dezelfde garantieperiode geldt ook voor betaalde reparaties die door Autobedrijf van der Heide zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele onderdelen inbegrepen.

Verlengde fabrieksgarantie

De verlengde fabrieksgarantie geldt voor veel van onze jonge occasions (Jahreswagen) van Audi en Volkswagen. Deze verlengde fabrieksgarantie is per auto verschillend en kan oplopen tot maximaal 3 jaar aansluitend op de 2 jaar fabrieksgarantie of maximaal 150.000 km, afhankelijk van wat het eerste wordt bereikt.

 

Wat houdt deze verlengde fabrieksgarantie in:

  • 100% fabrieksgarantie bij elke Volkswagen of Audi partner in heel Europa
  • Directe verlening aansluitend op de tweejarige fabrieksgarantie
  • Bescherming tegen onverwachte reparaties
  • De garantie is gekoppeld aan de auto en daarmee een zeer goed argument bij eventuele doorverkoop

BOVAG Garantie

Beschikt de auto die je bij ons aanschaft niet meer over fabrieksgarantie? In dat geval bieden wij bij aankoop standaard 6 maanden BOVAG garantie. Welk soort garantie er van toepassing is op de auto waar jij interesse in hebt, staat altijd onder het kopje 'garantie' weergegeven bij het voertuig dat je bekijkt.

BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat je de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Twee jaar garantie op onderdelen

Wij werken bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij hebben we de keuze uit verschillende typen onderdelen. Dit is onde rmeer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen. Je krijgt altijd 2 jaar garantie.

Mobiliteitsgarantie

Kijk voor meer informatie op de pagina voor mobiliteitsgarantie.