Powered by Dealerglass

Autobedrijf van der Heide is aangesloten bij Dealerglass. Dealerglass is de nieuwe autoruit reparatieformule voor de officiële dealers van o.a. SEAT, Škoda, CUPRA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Met Dealerglass bent u verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens de fabrieksvoorschriften en met originele onderdelen. Daarnaast wordt schade direct afgehandeld via de verzekerings- of leasemaatschappij.

Reparatie of vervanging?

Voor je eigen veiligheid en die van je passagiers is het belangrijk dat je ruitschade zo snel mogelijk laat repareren. Onze vakmensen analyseren eerst de ruitschade en proberen de voorruit altijd te repareren. Is het sterretje groter dan een €2 munt, is het een barst geworden of bevindt het zich in je gezichtsveld, dan moeten we de autoruit vervangen.

Kalibratie
Bij ruitvervanging vindt er ook direct kalibratie van de veiligheidssystemen plaats. Dit wil zeggen dat de camera's en/of sensoren opnieuw ingesteld worden. Het is heel belangrijk dat dit goed gebeurt, anders werkt het veiligheidssysteem niet meer naar behoren. Omdat wij als merkdealer van SEAT, Škoda, Cupra, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dit doen, kun jij ervan op aan dat de techniek na de reparatie weer optimaal functioneert. 

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Wat kost ruitschadeherstel?

  • WA+, WA Casco (all-risk) of lease Als je verzekerd bent tegen ruitschade of in een leaseauto rijdt, dan is reparatie van een sterretje in je voorruit meestal gratis. Als de ruit vervangen moet worden, dan betaal je alleen je eigen risico. Heb je geen eigen risico? Dan hoef je niets bij te betalen.
  • WA Ben je WA verzekerd, dan is ruitschade niet gedekt en betaal je de reparatie zelf. Ook als je niet verzekerd bent tegen ruitschade, hoeft reparatie niet duur te zijn.
  • Niet verzekerd of twijfel je over de dekking van je verzekering? Na het maken van een afspraak bij Dealerglass checken wij altijd hoe je verzekerd bent. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Vergeet niet je groene kaart mee te nemen.

 

Neem contact met ons op