Kernactiviteiten

De kernactiviteiten van Autobedrijf van der Heide zijn: 

  • Verkoop van (jonge) occasions en Jahreswagen
  • Verkoop van bedrijfswagens 
  • Uitvoeren van onderhoud en reparaties
  • Leveren van 100% merk originele onderdelen en accessoires

Vestigingen

Autobedrijf van der Heide beschikt momenteel over twee locaties. De hoofdvestiging zit gevestigd aan de Werktuigenweg 40. In deze vestiging kun je terecht voor reparatie en onderhoud aan je auto, een showroom en buitenterrein vol met jong gebruikte modellen van Volkswagen, SEAT, Skoda en Audi. Naast het feit dat wij erkend servicedealer zijn van de merken Volkswagen, SEAT en Skoda, kun je ook bij ons terecht voor het onderhoud van andere automerken. 

Daarnaast hebben wij op de andere hoek van de straat, de Ondernemersweg 29, sinds oktober 2020 een tweede locatie geopend. In deze vestiging vindt je een showroom en buitenterrein met alle merken occasions en bedrijfswagens. 

Onze werkplaats

Neem een kijkje in onze werkplaats aan de Werktuigenweg 40 te Emmeloord. 

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Volkswagen Bedrijfswagenspecialist

Als Serviceparner van Volkswagen Bedrijfswagens zijn wij er voor jouw bedrijfswagen. Niet alleen voor aankoop, maar ook voor onderhoud, service en reparatie. We hebben hier zelfs een aparte bedrijfswagenwerkplaats voor. 

Vacatures

Wij zijn continu op zoek naar talent zoals jij! Benieuwd naar onze vacatures? Lees dan snel verder.

Bekijk vacatures

Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.

Contact

Disclaimer

Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Klik op onderstaande knop voor meer informatie. 

Disclaimer