Diverse merken en modellen beschikbaar

Een auto kopen in de omgeving van Emmeloord doe je bij Autobedrijf van der Heide. Niet alleen omdat dit een betrouwbaar autobedrijf is, maar ook omdat hier diverse merken en modellen beschikbaar zijn voor een scherpe prijs. Autobedrijf van der Heide is namelijk servicepartner van SEAT, Volkswagen en Škoda. Je zult deze merken dan ook gegarandeerd vinden in het assortiment. Wil je een auto kopen van een ander merk in Emmeloord? Ook dan ben je bij onze autogarage in Emmeloord aan het juiste adres, want we hebben veel meer merken in onze voorraad. Zo kun je onder andere de merken Audi, Mazda, Mercedes en Volvo in ons assortiment vinden.

Voordelig een auto kopen in Emmeloord

Bij Autobedrijf van der Heide kun je profiteren van veel voordeel als je een auto wilt kopen in de regio van Emmeloord. Wij kopen onze auto’s slim in via een Europees netwerk van zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare partners. Hierdoor zijn we in staat om de auto’s aan te bieden met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van een auto kopen in Emmeloord

Naast de gunstige prijs bij het kopen van een auto in Emmeloord, profiteer je bij Autobedrijf van der Heide van nog veel meer voordelen. Wij leveren onze auto’s namelijk met officiële Europese fabrieksgarantie. Daardoor ben je ervan verzekerd dat je auto voor een lange tijd in optimale staat zal blijven. Ook onze 130-puntencheck helpt daaraan mee. Zo weet je zeker dat jouw auto in topconditie zal zijn. Wil je alle voordelen ontdekken van een auto kopen in Emmeloord? Bekijk het op onze website.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.