Rij straks in een gloednieuwe auto!

Wil jij straks in een fraaie auto rijden? Breng dan een bezoek aan onze autogarage in Emmeloord. Hier profiteer je van grote voordelen. Bij Autobedrijf van der Heide kun je namelijk van diverse zekerheden uitgaan. Allereerst zijn de auto’s zeer gunstig geprijsd, omdat wij ze slim inkopen. Zo profiteer je van een prijs die tot 40% goedkoper is dan de nieuwprijs.  Ook controleren we de auto’s op 130 punten voordat ze de autogarage in Emmeloord uitrijden. Hierdoor zijn al onze auto’s in topconditie. Tevens zijn de auto’s bij Autobedrijf Van der Heide op voorraad en snel leverbaar, zodat je snel kunt gaan rijden in je nieuwe auto.

Optimale service

We vinden het belangrijk dat onze klant zorgeloos onderweg is. Daarom ben je bij onze autogarage in Emmeloord verzekerd van de juiste service. We bieden jou gratis pechhulp die 24/7 beschikbaar is, kleine reparaties die direct worden verholpen zonder eerst een afspraak te maken en tot 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Onderhoud en reparatie

Bij onze autogarage in Emmeloord kun je terecht voor alle onderhoud en reparatie. Regelmatig onderhoud aan de auto zorgt ervoor dat je veilig en betrouwbaar blijft rijden. Behoud je originele fabrieksgarantie, voorkom ongelukken en laat je auto van tijd tot tijd controleren door onze vakkundige monteurs!

Autogarage van der Heide in Emmeloord staat voor u klaar!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze autogarage in Emmeloord? Plan dan een afspraak in bij Autobedrijf van der Heide. Hiervoor kun je het contactformulier invullen op de website of je kunt contact opnemen door te bellen naar +31527614304. Benieuwd naar onze nieuwe auto’s? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van onze autogarage in Emmeloord, of bekijk hier de voorraad!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.