Rij straks in een gloednieuwe auto!

Wil jij straks in een fraaie auto rijden? Breng dan eens een bezoek aan onze autogarage in Emmeloord. Hier profiteer je van grote voordelen. Bij Autobedrijf van der Heide kun je namelijk van diverse zekerheden uitgaan. Allereerst zijn de auto’s zeer gunstig geprijsd, omdat ze slim worden ingekocht. Zo profiteer je van een prijs die tot 40% goedkoper is dan de nieuwprijs. Ook worden de auto’s op 130 punten gecontroleerd voordat ze de autogarage in Emmeloord uitrijden. Hierdoor zijn al onze auto’s in topconditie. Tevens zijn de auto’s bij Autobedrijf Van der Heide op voorraad en snel leverbaar, zodat je snel kunt gaan rijden in je nieuwe auto.

Optimale service

Het is belangrijk dat je zorgeloos onderweg bent. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze klanten. Daarom ben je bij onze autogarage in Emmeloord zeker van de juiste service. Hierbij bieden we jou gratis pechhulp aan die 24/7 beschikbaar is, kleine reparaties die direct worden verholpen zonder eerst een afspraak te maken en tot 4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Onderhoud en reparatie

Bij onze autogarage in Emmeloord kun je terecht voor alle soorten onderhoud en reparatie. Regelmatig onderhoud aan de auto zorgt ervoor dat je veilig en betrouwbaar blijft rijden. Behoud je originele fabrieksgarantie, voorkom ongelukken en laat je auto van tijd tot tijd controleren door onze vakkundige monteurs!

Autogarage van der Heide in Emmeloord staat voor u klaar!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze autogarage in Emmeloord? Plan dan een afspraak in bij Autobedrijf van der Heide. Hiervoor kun je het contactformulier invullen op de website of je kunt contact opnemen door te bellen naar +31527614304. Benieuwd naar onze nieuwe auto’s? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van onze autogarage in Emmeloord!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.