Over Marianne Vos

Marianne Vos is een Nederlandse wielrenster, geboren op 13 mei 1987 in 's-Hertogenbosch. Ze is één van de meest succesvolle en veelzijdige rensters in het vrouwenwielrennen. Met talloze overwinningen in wegwielrennen, veldrijden en baanwielrennen, evenals Olympisch goud en wereldtitels, heeft ze haar naam gevestigd als een icoon in de sport. Marianne Vos is ook een inspirerende persoonlijkheid, die heeft gestreden voor gelijkheid en kansen voor vrouwen in de sport. Haar indrukwekkende prestaties en toewijding hebben haar een legendarische status gegeven.

Customized Škoda Enyaq

Sinds september 2023 schittert Marianne Vos achter het stuur van onze volledig gepersonaliseerde Škoda Enyaq Sportline iV 80 Sportline 204PK. Zie hier de gave video van de onthulling!

Maar waarom deze elektrische Škoda Enyaq? Allereerst is Škoda is al sinds 1984 het meest betrokken automerk in de wielersport. De Škoda Enyaq is een elektrische SUV en heeft de markt veroverd met zijn opmerkelijke duurzaamheidskenmerken. Deze volledig elektrische auto stoot geen schadelijke emissies uit, waardoor hij milieuvriendelijker is dan traditionele voertuigen. 

Groen! 

Met lagere operationele kosten en een verminderde CO2-uitstoot draagt de Enyaq bij aan de strijd tegen klimaatverandering. Škoda heeft ook aandacht besteed aan duurzaamheid in het productieproces, met gebruik van recyclebare materialen en hernieuwbare energiebronnen. De Enyaq is niet alleen een symbool van innovatie, maar ook van een groenere toekomst op de weg.

Tijdlijn

Bekijk hier de collectie VDH-voertuigen van Marianne Vos, door de jaren heen: