Doe mee en WIN werkplaatstegoed!

Wij verloten maandelijks onder de online gemaakte afspraken een Service Gift Card t.w.v. €100,-

Ook meedoen en kans maken? Plan dan je afspraak snel online en gebruik hierbij de couponcode ''SGC100''!

De ideale zomercheck nu voor maar €16,50 (+GIVE-AWAY!)

Zorg ervoor dat jouw Volkswagen Bedrijfswagen zomer ready is en daar helpen wij graag bij. Wij controleren de bus op 12 belangrijke punten. Van bandenspanning tot airconditioning. Zo ga jij veilig en goed voorbereid op pad. Daarnaast ontvang je nu bij een vakantiecheck automatisch een gratis VW Thermosbeker!

Let op: voor de thermosbeker geldt: OP = OP.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Airco onderhoud incl. geurbehandeling vanaf €115,-

Jouw airco in topconditie houden is belangrijker dan je denkt. De airco zorgt namelijk niet alleen voor koele lucht in je bedrijfswagen, het voorkomt ook beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten je auto. Airco onderhoud bij Autobedrijf van der Heide houdt in dat je airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel, het hele airco- en ventilatiesysteem wordt gereinigd én daarnaast voeren wij een geurbehandeling uit. Zo worden nare geurtjes in de auto voorkomen en ga jij lekker fris de zomer in!

Chiptuning

Ben jij deze zomer toevallig van plan om er lekker op uit te gaan met de caravan of camper? Heb je er dan wel eens over nagedacht om jouw bedrijfswagen of camper te laten tunen? Zo ga jij nog soepeler de bergen door. Chiptunen zorgt voor betere motorprestaties. Krachtiger, sneller, soepeler en zuiniger. Dit draagt bij aan een optimaal vermogensverloop én veel beter rijcomfort!

Meer informatie!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.