Doe mee en WIN werkplaatstegoed!

Wij verloten maandelijks onder de online gemaakte afspraken een Service Gift Card t.w.v. €100,-

Ook meedoen en kans maken? Plan dan je afspraak snel online en gebruik hierbij de couponcode ''SGC100''!

De ideale zomercheck nu voor maar € 20,- (+GIVE AWAY!)

Zomer staat voor vrijheid en dit jaar meer dan ooit. Laat je vertrouwde omgeving achter je en zoek het avontuur met jouw Volkswagen! Voordat je dit doet maken we jouw auto met de zomercheck helemaal klaar voor de zomer door hem te controleren op maar liefst 20 belangrijke punten. Bij deze controle ontvang je tijdelijk een gratis VW Thermosbeker om helemaal in stijl op vakantie te gaan.

Let op: voor de thermosbeker geldt OP = OP. 

De zomercheck. Jouw auto gecheckt op 20 punten.
Van bandenspanning tot airconditioning.

 • Banden: Slijtage, profieldikte en de bandenspanning.
 • Remmen: Remblokken, remschrijven en remvloeistof.
 • Deuren: Deurrubbers en sloten.
 • Koelsysteem: Lekkage en koelvloeistof bijvullen.
 • Verwarming: Controle.
 • Accu: Spanning, opladen en roest.

 

 • Uitlaatsysteem: Roest, slijtage en lekken.
 • Motorolie: Controle.
 • Ruitenwissers: Inspectie, ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling.
 • Voorruit: Inspectie.
 • Verlichting: Controle.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Kom langs voor airco onderhoud vanaf € 139

Wil jij verzekerd zijn van een frisse auto, de hele zomer lang? Plan dan naast een zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 39 voor je airco in! De onderhoudsbeurt duurt een uurtje en verwijdert schimmels, bacteriën en muffe luchtjes. Ook koelt je auto erna weer als nieuw. Op naar de zon!

 

Let op: Airco onderhoud met geurbehandeling voor auto's vanaf 2017: €189

TIJDELIJK zomerse korting op accessoires!

O.a. onderstaande accessoires nu in prijs verlaagd! Bekijk hier de acties in de shop

Tips voor een zorgeloze autovakantie

 1. Update je navigatiesysteem. Niets is zo vervelend als er tijdens de rit achter komen dat je een verouderde route aan het volgen bent;
   
 2. Controleer voor je weggaat de vloeistoffen en zorg dat je een extra liter olie aan boord hebt. Tijdens de vakantieperiode kunnen de vloeistoffen afnemen bij het zwaarder belasten van de auto, bijvoorbeeld bij het rijden met een caravan;
   
 3. Ga voor zekerheid. Mocht er onverwachts toch iets gebeuren? Dan kan je altijd terugvallen op onze mobiliteitsservice.

Tuning

Ben jij deze zomer toevallig van plan om er lekker op uit te gaan met de caravan of camper? Heb je er dan wel eens over nagedacht om jouw auto of camper te laten tunen? Zo ga jij nog soepeler de bergen door. Tunen zorgt voor betere motorprestaties. Krachtiger, sneller, soepeler en zuiniger. Dit draagt bij aan een optimaal vermogensverloop én veel beter rijcomfort!

Ik wil meer informatie!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.