Maak online een afspraak en WIN!

Wij verloten maandelijks onder alle online gemaakte afspraken een Volkswagen loopauto t.w.v. €85,-

Doe jij ook mee? Plan dan je afspraak online!

 

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Dé ultieme vakantiecheck nu voor maar €20,- (+GIVE-AWAY!)
 

Zorg ervoor dat jouw auto zomer ready is en daar helpen wij graag bij. Wij controleren de auto op maar liefst 20 belangrijke punten. Zo ga jij veilig en goed voorbereid op pad. Daarnaast ontvang je nu bij een vakantiecheck automatisch een gratis Mobicool 12v koelbox (t.w.v. €49,95) En alsof dat nog niet genoeg is, vullen we ook gratis jouw vloeistoffen bij!

Let op: OP=OP!

Wij controleren onder andere:

 • Banden: Slijtage, profieldikte en de bandenspanning.
 • Remmen: Remblokken, remschrijven en remvloeistof.
 • Deuren: Deurrubbers en sloten.
 • Koelsysteem: Lekkage en koelvloeistof bijvullen.
 • Verwarming: Controle.
 • Accu: Spanning, opladen en roest.

 

 

 • Uitlaatsysteem: Roest, slijtage en lekken.
 • Motorolie: Controle.
 • Ruitenwissers: Inspectie, ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling.
 • Voorruit: Inspectie.
 • Verlichting: Controle.

 

 

Airco onderhoud al vanaf €139,- inclusief geurbehandeling!

Jouw airco in topconditie houden is belangrijker dan je denkt. De airco zorgt namelijk niet alleen voor koele lucht in je auto, het voorkomt ook beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten je auto. Airco onderhoud bij Autobedrijf van der Heide houdt in dat je airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel, het hele airco- en ventilatiesysteem wordt gereinigd én daarnaast voeren wij een geurbehandeling uit. Zo worden nare geurtjes in de auto voorkomen en ga jij lekker fris de zomer in!

Let op: Auto's vanaf 2016 €189,-

 

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Zomerse aanbiedingen op accessoires!

Bekijk hier alle acties in de shop

Chiptuning 

Ben jij deze zomer toevallig van plan om er lekker op uit te gaan met de caravan of camper? Heb je er al eens over nagedacht om jouw auto of camper te laten tunen? Zo ga jij nog soepeler de bergen door. Chiptunen zorgt voor betere motorprestaties. Krachtiger, sneller, soepeler en zuiniger. Dit draagt bij aan een optimaal vermogensverloop én veel beter rijcomfort!

Meer informatie!

Veelgestelde vragen.

Wat gebeurt er als er werkzaamheden nodig zijn?

Als tijdens de check blijkt dat jouw SKODA onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de SKODA serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen of je dit nog voor je vakantie wilt inplannen, of nog even wilt doorrijden om een latere afspraak te maken.

Wat houdt een geurbehandeling in?

De geurbehandeling verwijdert schimmels en bacteriën uit de leidingen van het aircosysteem, waardoor de hygiëne verbetert. Daarnaast verdwijnen de muffe geurtjes uit je auto.

Wat is het voordeel van een aircocheck?

Door de airconditioning van jouw SKODA tijdig te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Welke vloeistoffen worden bijgevuld?

Ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.