Airco onderhoud incl. geurbehandeling €139,- (incl. BTW)

Start je vakantie fris met een airco onderhoudsbeurt. Hierbij wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het gehele airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden. Zo is jouw airconditioning in topconditie als de temperaturen stijgen. Meer weten over de airco onderhoudsbeurt? Klik hier

Auto's vanaf 2017: €189,-

AFSPRAAK MAKEN

 

Reiniging brandstofsysteem

Voor optimale prestaties

Moderne motoren hebben een schoon brandstofsysteem nodig om optimale prestaties te leveren. Helaas is brandstof niet schoon, en kan het zelfs storingen veroorzaken. Door een krachtige reiniger aan de brandstof toe te voegen wordt het gehele brandstofsysteem grondig gereinigd van o.a. teer, vermis, hars en zuren.  Voor slechts €9,95 blijft het brandstofsysteem van je auto schoon en zorg je daarmee voor optimale prestaties, een lager brandstofverbruik en voorkom je storingen.

AFSPRAAK MAKEN

REFRESH-SERVICE

Voor een frisse zomer

Je auto krijgt door het jaar heen flink wat te verduren, zowel van binnen als van buiten. Met onze Refresh-service wassen, poetsen en reinigen wij je auto voor slechts €129,-. Zo is je auto weer helemaal fris van binnen en van buiten. Dat is lekker de zomer in gaan.

AFSPRAAK MAKEN

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 2.900 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Vakantiecheck voor je Volkswagen?

OP = OP: Unieke BBQ koffer

Geniet van de zomer met deze GUSTA BBQ koffer! Deze gratis houtskoolbarbeque is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Plan snel online een vakantiecheck in.

LET OP: DE BBQ'S ZIJN NIET MEER BESCHIKBAAR.

Vakantiecheck voor je SEAT?

OP = OP: Unieke SEAT rugtas

Ga op pad met deze unieke SEAT rugtas. Aan de buitenkant zijn twee vakken en in de binnenzijde zit een apart vak voor een laptop. Handig voor naar school, korte reizen en uitstapjes. Deze gratis SEAT rugtas is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Plan snel online een vakantiecheck in.

 

Vakantiecheck voor je ŠKODA?

OP = OP: Unieke ŠKODA  rugtas

Ga op pad met deze unieke ŠKODA rugtas. Een mooie, stevige en veelzijdige rugzak met een zwart ŠKODA-logo. De tas is gemaakt van stevig polyester en voorzien van verschillende vakken voor diverse opberg mogelijkheden. 

Veelgestelde vragen.

Hoelang duurt de Vakantiecheck en kan ik wachten tot de check klaar is?

De Vakantiecheck duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dus gerust wachten tot de check klaar is. Als je de auto liever later ophaalt, kan je dit uiteraard met de serviceadviseur afspreken.

Wat gebeurt er als er werkzaamheden nodig zijn?

Als tijdens de check blijkt dat jouw Volkswagen onderhoud of een reparatie nodig heeft, bespreekt de Volkswagen serviceadviseur dit eerst met je. Dan kan je zelf beslissen of je dit nog voor je vakantie wilt inplannen, of nog even wilt doorrijden om een latere afspraak te maken.

Wat houdt een geurbehandeling in?

De geurbehandeling verwijdert schimmels en bacteriën uit de leidingen van het aircosysteem, waardoor de hygiëne verbetert. Daarnaast verdwijnen de muffe geurtjes uit je auto.

Wat is het voordeel van een aircocheck?

Door de airconditioning van jouw Volkswagen tijdig te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Welke vloeistoffen worden bijgevuld?

Ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof.

Wat mag er niet in jouw auto ontbreken?

Anders dan in Nederland zijn in veel Europese landen een gevarendriehoek, brandblusser en veiligheidshesje in je auto verplicht. Evenals een verbanddoos en reservelampjes. De Volkswagen Vakantiewijzer helpt je op weg. Zo voorkom je onnodige boetes. Want verrassingen zijn alleen welkom als ze leuk zijn.

Periode actieprijzen: 1 juni t/m 31 augustus 2019.