Gratis Volkswagen strandlaken!

Er is nóg meer voordeel, tijdens de Zomercheck ontvang je namelijk een groot strandlaken cadeau. Deze is voor 100% geproduceerd met zonne-energie en is gemaakt van gerecycled eco-katoen. Plan dus snel een afspraak bij onze werkplaats!

 

Meer dan 3.000 reviews met een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor personeel en klantvriendelijkheid.

Airco onderhoud incl. geurbehandeling vanaf €115,-

Jouw airco in topconditie houden is belangrijker dan je denkt. De airco zorgt namelijk niet alleen voor koele lucht in je bedrijfswagen, het voorkomt ook beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten je auto. Airco onderhoud bij Autobedrijf van der Heide houdt in dat je airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel, het hele airco- en ventilatiesysteem wordt gereinigd én daarnaast voeren wij een geurbehandeling uit. Zo worden nare geurtjes in de auto voorkomen en ga jij lekker fris de zomer in!

Chiptuning

Ben jij deze zomer toevallig van plan om er lekker op uit te gaan met de caravan of camper? Heb je er dan wel eens over nagedacht om jouw bedrijfswagen of camper te laten tunen? Zo ga jij nog soepeler de bergen door. Chiptunen zorgt voor betere motorprestaties. Krachtiger, sneller, soepeler en zuiniger. Dit draagt bij aan een optimaal vermogensverloop én veel beter rijcomfort!

Meer informatie!

Meer dan 3.000 reviews met een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor personeel en klantvriendelijkheid.