Al sinds 1921 een begrip in de regio

Al sinds 1921 is Van der Heide een begrip in de regio. Doordat wij al meer dan 100 jaar ervaring hebben, weet je zeker dat jouw auto bij ons in goede handen is. Onze monteurs worden meerdere keren per jaar bijgeschoold en getest op hun kennis: deskundigheid gegarandeerd!

Tot 4 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen

Bij Autobedrijf Van der Heide kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom is de kans klein dat je terug moet komen na een onderhoudsbeurt of reparatie. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kun je rekenen op onderstaande garantie op de originele onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

  • Volkswagen: 4 jaar garantie 
  • SEAT: 4 jaar garantie 
  • ┼ákoda: 4 jaar garantie
  • CUPRA: 4 jaar garantie

De beste prijs met de beste service

Autobedrijf Van der Heide biedt niet alleen zeer scherpe tarieven aan, maar ook een uitstekende en persoonlijke service. Samen met onze klanten denken wij mee in oplossingen. En mocht je met pech staan in Nederland, dan zorgen wij dat je snel weer mobiel bent.

Altijd een vast aanspreekpunt

Wij staan voor persoonlijk en betrokken. Met deze persoonlijke service zorgen wij ervoor dat je altijd een vast aanspreekpunt hebt.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.