Maak online een afspraak en win!

Wanneer je nu online een afspraak maakt, maak je elke maand kans op verschillende prijzen. Maar liefst elke week kiezen wij een gelukkige winnaar uit:

In de maand november maak je iedere week kans op het winnen van een Service Gift Card t.w.v. € 100,-. In te wisselen bij een volgend werkplaatsbezoek.

Winterbanden

Prijslijst:

Complete set 
zonder opslag: € 39,-
met opslag:      € 89,-

4 losse banden
zonder opslag: € 89,-
met opslag       € 139,-  

Actie: Bij aanschaf van minimaal twee winterbanden ontvang je een fleecedeken cadeau! (alleen geldig in november en op=op)

Tip: Laat je auto uitlijnen in combinatie met de bandenwissel voor een optimaal resultaat. Nu voor maar € 89,- (incl. BTW)!

Doe de Wintercheck!

Nu voor slechts €20,- incl. GIVE AWAY (Op=Op)

Om ervoor te zorgen dat jij deze winter weer veilig de weg op kunt bieden wij nu de een voordelige Wintercheck aan. Hierbij wordt je auto volledig gecontroleerd op alle belangrijke punten, vullen wij de vloeistoffen bij en ontvang je een gratis cadeau van ons.

Staat het merk van jouw auto er niet tussen? Geen probleem. Onze goed geschoolde monteurs hebben uitstekende kennis van alle automerken dus ook dan ben je van harte welkom bij ons in de werkplaats!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

Doe de navigatie update!

De navigatie DVD voor jouw auto bevat een update van de wegeninformatie. Bepaal altijd de beste route met behulp van je navigatiesysteem en kom langs om je navigatie volledig te updaten. Zo voorkom je onnodige kilometers deze winter!

Aanbiedingen winter accessoires

Ook zijn er weer leuke aanbiedingen op winter gerelateerde accessoires. Heeft u een vraag of wilt u de accessoires los bestellen? Gebruik dan onderstaande formulier of bel 0527-614304.

Uw vraag/bestelling