Profiteer nu van voordeel op zomerbanden.

Is het buiten warmer dan 7 graden? Dan raden wij je aan om je winterbanden te verwisselen voor zomerbanden. Dit zorgt voor betere grip, een kortere remweg en minder slijtage. Daarnaast rijd je zuiniger en is je geluidsniveau lager. Onze monteurs controleren ook het profiel van jouw banden zodat jouw Volkswagen Bedrijfswagen helemaal klaar is voor de lente. 

Prijsoverzicht bandenwissel

Zomer/winterbandenwissel:

Complete set 
zonder opslag: € 32,23

Complete set 
met opslag: € 73,55

4 losse banden
zonder opslag: € 73,55

4 losse banden 
met opslag: € 114,88

Plan binnen één minuut online uw afspraak in voor een bandenwissel en/of airco onderhoud.

Ontvang nu korting op je airco-onderhoud

Onderhoud aan ja airco is belangrijk om muffe geurtjes tegen te gaan en om ervoor te zorgen dat jij altijd frisse en koele lucht in je Volkswagen Bedrijfswagen hebt.
 
Aircocheck nu voor slechts €16,50
Plan nu je aircocheck en in circa 30 minuten controleert onze monteur de koelcapiciteit van je airco en bepaalt hij of het koudemiddel moet worden bijgevuld. Wij raden aan om de aircocheck om het jaar uit te laten voeren. Blijkt uit de check dat je Volkswagen een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan krijg je de check gratis! Voor een airco anti-geurbehandeling betaal je €32,25. 

Airco-onderhoudsbeurt vanaf €73,55
Onze monteur vult tijdens de airco-onderhoudsbeurt het koude-middel van de airco bij, waardoor de koelcapiciteit van je airco weer als nieuw is.
 
Let op: vanaf bouwjaar 2016 €114,88

Uitgevoerde punten:

  • Temperatuurmeting
  • Controle van pollenfilter
  • Reinigen
  • Anti-geurbehandeling

 

 

  • Druk- en lektest
  • Visuele controle
  • Controle van de bediening
  • Desinfectie van luchtkanalen

Aanbieding: van € 15,00 voor maar €9,95

Petromark brandstof toevoeging zorgt ervoor dat jouw motor snel en effectief gereinigd wordt. Vuil, gom en vernis afzettingen worden grondig verwijderd. Daarnaast verhoogt het jouw motorvermogen en vermindert het de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

Aanbiedingen op accessoires

Profiteer nu van éxtra scherp geprijsde accessoires speciaal voor het voorjaar. Klik hier en neem direct een kijkje in de webshop!

Plan binnen één minuut online uw afspraak in voor een bandenwissel en/of airco onderhoud.