Bandenwissel al vanaf €33,-

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. De zomerbanden slaan wij voor je op in ons bandenhotel. Je kunt bij Autobedrijf Van der Heide complete sets banden aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook hebben wij meer dan 70 wielensets op voorraad!

Tip: Laat je Volkswagen Bedrijfswagen uitlijnen in combinatie met de bandenwissel voor een optimaal resultaat. 

Prijslijst winterbanden

Heb je geen ruimte voor je autobanden? Dan kun je je set autobanden laten opslaan in ons bandenhotel in Emmeloord. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van je autobanden behouden blijft.

Complete set (velg+band)
wisselen zonder opslag: € 33,-
wisselen met opslag:      € 74,-

4 losse banden (plaatsen van winterbanden op velg)
wisselen zonder opslag: € 74,-
wisselen met opslag:       € 115,-  

PLAN JE BANDENWISSEL HIER

Verhoog je veiligheid met winterbanden

Onder gladde omstandigheden is het verschil tussen zomer- en winterbanden aanzienlijk. Winterbanden verhogen de grip en verkleinen de remweg. In de afbeelding is het verschil duidelijk te zien: winterbanden halveren de remafstand, en dit al bij een snelheid van 50 km/h.

Banden wisselen doe je al vanaf € 39. Zelf geen plek voor je zomerbanden? Wij slaan ze graag voor je op in ons bandenhotel.

Doe de wintercheck: nu voor maar €16,50 

Tijdens de winterperiode wordt er veel gevraagd van je Volkswagen Bedrijfswagen: regen, sneeuw en kou moeten getrotseerd worden. Om je bus voor te bereiden op de winter, controleren wij je bus op 12 essentiële punten. Deze punten hebben we hieronder op een rij gezet voor je. Mocht blijken dat je accu aan vervanging toe is, dan krijg je van ons gratis een nieuwe accu cadeau. Dat is snel verdient, dus plan snel een wintercheck.

Gecheckt op 12 punten. Van bandenspanning tot airconditioning. 

Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus na op 12 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur en exterieur. Onze monteurs vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. En mocht blijken dat je accu aan vervanging toe is, dan krijg je van ons een gratis een nieuwe accu cadeau. Dat is snel verdient, dus plan snel een wintercheck.

PLAN JE WINTERCHECK HIER

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7.

Helemaal voorbereid op de winter?

Bekijk alle winteraccessoires op deze pagina en kom beslagen ten ijs. Heb je een vraag of wil je de accessoires los bestellen? Gebruik dan onderstaand formulier of bel 0527-614304.

Contact opnemen