Bandenwissel al vanaf €39,-

In de winter bieden winterbanden meer veiligheid op de weg dan zomerbanden. Ga je met de auto op vakantie in het winterseizoen, en ga je naar / door Oostenrijk of Duitsland? Dan is het verplicht om daar winterbanden onder de auto te hebben. Je kunt bij Autobedrijf Van der Heide complete sets banden aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook hebben wij meer dan 70 wielensets op voorraad!

Tip: Laat je SEAT uitlijnen in combinatie met de bandenwissel voor een optimaal resultaat. Voor uitlijnen betaal je nu slechts €99,-!

Prijslijst winterbanden

Heb je geen ruimte voor je autobanden? Dan kun je je set autobanden laten opslaan in ons bandenhotel in Emmeloord. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van je autobanden behouden blijft.

Complete set (velg+band)
wisselen zonder opslag: €39,-
wisselen met opslag:      €89,-

4 losse banden (plaatsen van winterbanden op velg)
wisselen zonder opslag: €89,-
wisselen met opslag:       €139,-  

PLAN JE BANDENWISSEL HIER

Verhoog je veiligheid met winterbanden

Onder gladde omstandigheden is het verschil tussen zomer- en winterbanden aanzienlijk. Winterbanden verhogen de grip en verkleinen de remweg. In de afbeelding is het verschil duidelijk te zien: winterbanden halveren de remafstand, en dit al bij een snelheid van 50 km/h.

Banden wisselen doe je al vanaf € 39. Zelf geen plek voor je zomerbanden? Wij slaan ze graag voor je op in ons bandenhotel.

Doe de wintercheck: nu voor maar € 20,- 

Tijdens de winterperiode wordt er veel gevraagd van je SEAT: regen, sneeuw en kou moeten getrotseerd worden. Om je SEAT voor te bereiden op de winter, controleren wij graag op 20 essentiële punten. Deze punten hebben we hieronder op een rij gezet voor je.

Gecheckt op 20 punten. Van bandenspanning tot airconditioning. 

Banden: bandenprofiel, slijtagepatroon, bandenreparatieset + reservewiel en bandenspanning. Remmen: remblokken en remschijven. Ruiten: ruitenwissers, ruitensproeier-niveau, ruitensproeiers en voorruit. Onder de motorkap: motoroliepeil, koelvloeistof vorstbeveiliging, koelvloeistofniveau en accu. Interieur: airconditioning en verwarming. Exterieur: trekhaak, deuren, buitenverlichting en uitlaatsysteem.

PLAN JE WINTERCHECK HIER

Plan jouw APK en profiteer!

Is jouw SEAT toe aan een APK? Dan krijg je vanaf 1 oktober gratis de My SEAT App DataPlug (t.w.v. € 39) met slimme functies als ritregistratie, tankmonitor en parkeerlocatie. Plan nu jouw APK.

PLAN JE APK HIER!

Helemaal voorbereid op de winter?

Bekijk alle winteraccessoires op deze pagina en kom beslagen ten ijs. Heb je een vraag of wil je de accessoires los bestellen? Gebruik dan onderstaand formulier of bel 0527-614304.

Contact opnemen