Waarom is maatwerk chiptuning zo belangrijk?

We raden sterk af om te kiezen voor een standaard chiptuning pakket of een standaard powerbox omdat hierbij niet wordt gelet op de conditie en historie van je auto, waardoor de gebruikte tuning grote problemen kan veroorzaken voor de motor.
 
Chiptuning op maat is essentieel om het beste resultaat te garanderen. Het is immers zo dat ieder voertuig anders is. Niet alleen het merk en model, maar ook de gebruiksgeschiedenis speelt een grote rol bij chiptuning. Alleen binnen een maatwerkservice voor chiptuning kan hiermee rekening worden gehouden. Ook wordt met maatwerkservice rekening gehouden met jouw wensen m.b.t. de prestaties van de tuning.
 
De software van elk voertuig wordt op maat geoptimaliseerd voor een verhoogd rijcomfort en verbeterde rijprestaties. We zorgen er met onze chiptuning services voor dat de aanpassingen verantwoord zijn voor zowel de motor als de aandrijflijn. Hierbij wordt voorkomen dat het chiptunen een negatieve invloed heeft op de levensduur van je voertuig.
Wij staan achter onze kwaliteit. Niet voor niks profiteer je van levenslange garantie zo lang de auto in jouw bezit is.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.

De uitvoering van chiptuning

Door middel van chiptuning neemt het rijplezier aanzienlijk toe, door het realiseren van meer vermogen, meer trekkracht en een hoger rijcomfort. In veel gevallen wordt de auto door het chiptunen ook zuiniger en kun je profiteren van een besparing op brandstofkosten. Het motormanagement van de auto stuurt de verbrandingsmotor aan. Wij realiseren de verbeteringen door de motormanagementsoftware perfect af te stellen door middel van chiptuning. Voordat wij je auto gaan chiptunen meten we de prestaties van de auto. Deze informatie combineren wij met de originele voertuiggegevens. Dit vormt ons uitgangspunt en op basis daarvan zorgen wij voor een optimale, maatwerk afstelling. Alle facetten die van invloed zijn per gaspedaalstand en per toerental worden hierbij perfect afgestemd op elkaar.

Neem contact op met onze experts!

De voordelen op een rijtje

  • Tuning met levenslange garantie;
  • Afgestemd op jouw voorkeuren;
  • We houden rekening met de gebruiksgeschiedenis van de auto;
  • Levensduur van je auto blijft behouden