DSG software aanpassen is maatwerk

Het aanpassen van DSG software is geen standaard klus. Het is namelijk belangrijk dat de aanpassingen worden ontwikkeld op maat van het specifieke voertuig. Hierbij kan ook goed rekening gehouden worden met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dit bespreken wij dan ook uitvoerig met jou, zodat wij op basis daarvan de DSG software kunnen aanpassen. Wij zijn in staat om altijd perfect maatwerk te garanderen. Dit heeft op de eerste plaats te maken dat VDH autotechniek onderdeel is van autobedrijf van der Heide. Daarnaast heeft het uiteraard ook met onze veelzijdige kennis, ervaring en expertise te maken. Door middel van professioneel maatwerk worden de rijeigenschappen sterk verbeterd en worden de prestaties van de DSG versnellingsbak geoptimaliseerd.

Wat kunnen wij precies voor je doen?

Wij bieden diverse services als het gaat om de DSG software. Je kunt bij VDH autotechniek onder meer voor de volgende diensten terecht:
  • DSG versnellingsbak schakelprogramma aanpassen
  • De DSG software met fabrieksupdates updaten in de versnellingsbak
  • Softwarematige bescherming van de DSG koppeling/versnellingsbak
  • DSG versnellingsbak tuning op maat van de auto en jouw voorkeuren
  • Optimalisatie van rijprestaties door versnellingsbakoptimalisatie

Geen vraag is te gek, Frank en Adjay helpen je graag.  

VDH autotechniek is onderdeel van autobedrijf van der Heide. Onze specialisten hebben ruime ervaring als het gaat om DSG automaten. Naast ons specialisme in Volkswagen, SEAT, Skoda, Volkswagen bedrijfswagens en Audi beschikken onze monteurs en service adviseurs over kennis van alle merken. Kom voor DSG reparatie in Emmeloord dus langs bij VDH autotechniek. 

Vragen of een afspraak inplannen? Neem contact op met onze Werkplaatschef Adjay (0527-221145) of Diagnose specialist Frank (0527-221147). Je kan ook gebruik maken van onderstaand contactformulier of de chat.

Contact opnemen

Wil jij de DSG software (preventief) laten aanpassen?

Wil jij ook genieten van geoptimaliseerde rijprestaties? Je kunt bij VDH autotechniek altijd een afspraak maken voor het laten aanpassen van de DSG software. Kom gerust eens bij ons langs. Wil je eerst meer weten over het laten optimaliseren van de DSG software? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies.

Maak een afspraak of vraag onze experts voor advies!