Waarom is maatwerk chiptuning zo belangrijk?

Chiptuning dient op maatwerkniveau te worden aangepakt om het beste resultaat te kunnen garanderen. Het is immers zo dat ieder voertuig anders is. We hebben het dan niet alleen over het merk en model voertuig, maar ook over bijvoorbeeld de gebruiksgeschiedenis. Daarnaast kan het zijn dat je zelf speciale wensen of voorkeuren hebt. Hier kan alleen rekening mee worden gehouden binnen een maatwerk service voor chiptuning.
 
Wij zorgen voor professioneel maatwerk voor elke auto, waarbij wij de software van elk voertuig op maat optimaliseren. Het doel hierbij is het bereiken van een verhoogd rijcomfort en verbeterde rijprestaties. Uiteraard zorgen wij er met onze chiptuning services voor dat de aanpassingen verantwoord zijn voor zowel de motor als de aandrijflijn. Daarnaast voorkomen wij altijd dat het chiptunen een negatieve invloed heeft op de levensduur van je voertuig.

De uitvoering van chiptuning

Door middel van chiptuning neemt het rijplezier aanzienlijk toe, door het realiseren van meer vermogen, meer trekkracht en een hoger rijcomfort. In veel gevallen wordt de auto door het chiptunen ook zuiniger en kun je profiteren van een besparing op brandstofkosten. Het motormanagement van de auto stuurt de verbrandingsmotor aan. Wij realiseren de verbeteringen door de motormanagementsoftware perfect af te stellen door middel van chiptuning. Voordat wij je auto gaan chiptunen meten we de prestaties van de auto. Deze informatie combineren wij met de originele voertuiggegevens. Dit vormt ons uitgangspunt en op basis daarvan zorgen wij voor een optimale, maatwerk afstelling. Alle facetten die van invloed zijn per gaspedaalstand en per toerental worden hierbij perfect afgestemd op elkaar.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor je eigen merk/model

VDH autotechniek, onderdeel van autobedrijf van der Heide biedt uitsluitend maatwerk chiptuning. Hier hebben wij belangrijke redenen voor. Maatwerk chiptuning is eenvoudigweg het meest veilig, hoogwaardig en betrouwbaar. Niet voor niets durven wij een levenslange garantie te bieden zolang de auto in jouw bezit is. Wij raden daarom sterk af om te kiezen voor een standaard chiptuning pakket of een standaard powerbox. Hierbij wordt niet gelet op de conditie en historie van je auto, waardoor de oplossing grote problemen kan veroorzaken voor de motor. Dit wil je voorkomen en daarom kies je voor maatwerk chiptuning bij VDH autotechniek. Wil je meer weten of heb je interesse in een afspraak voor chiptuning? Neem dan contact met ons op.
 
Download hier de prijslijst met adviesprijzen! 
 
Maak hieronder gebruik van onze database om te kijken wat er voor jouw merk en model mogelijk is. 

Neem contact op met onze experts!