Professionele DSG probleemoplossingen voor diverse problemen

Problemen met de DSG automaat zijn helaas niet altijd te voorkomen. Wel is het wenselijk dat de problemen snel verholpen worden. Daarom kun je altijd bij VDH autotechniek terecht voor professionele DSG probleemoplossingen. Wij kunnen onder meer de volgende DSG problemen voor je oplossen:

  • Met een voelbare schok verstellen van de P naar de D

  • Met een schok wegrijden of niet (goed) weg kunnen rijden

  • Hoorbare bijgeluiden uit de DSG versnellingsbak bij op- of terugschakelen

  • Het niet bedienen van zowel de even als de oneven versnellingen

  • Voelbare trillingen bij het overschakelen van versnelling

Welke DSG probleemoplossingen kunnen wij bieden?

Wanneer je problemen met de DSG automaat ervaart, dan stellen wij een vakkundige diagnose. Op basis daarvan kunnen wij de juiste DSG probleemoplossingen bepalen. Wij bieden meerdere oplossingen aan, zoals:

  • Softwarematige oplossingen

  • De DSG versnellingsbak onderhouden

  • Revisie mechatronic plaatsen of vervangen

  • Het DSG dubbelmassa vliegwiel vervangen

  • De DSG koppeling vervangen

Uiteraard zorgen wij altijd voor een professionele uitvoering van de nodige DSG probleemoplossingen, zodat jij weer snel en volledig zorgeloos de weg op kunt.

Wij garanderen de beste DSG probleemoplossingen

VDH autotechniek is onderdeel van autobedrijf van der Heide: service dealer van Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen bedrijfswagens. Hierdoor zijn wij in staat om jou een zeer complete service te bieden die gebaseerd is op betrouwbaarheid, vakkundigheid en kwaliteit. Daarnaast werken wij natuurlijk aan alle andere merken. Wij voeren alle DSG werkzaamheden aan de versnellingsbak in eigen beheer uit en zijn niet aan een leverancier gebonden. Voeren wij een softwareoptimalisatie voor je uit? Dan bieden wij je een levenslange garantie op de software zolang jij eigenaar bent van de auto.

Geen vraag is te gek, Frank en Adjay helpen je graag.  

VDH autotechniek is onderdeel van autobedrijf van der Heide. Onze specialisten hebben ruime ervaring als het gaat om DSG automaten. Naast ons specialisme in Volkswagen, SEAT, Skoda, Volkswagen bedrijfswagens en Audi beschikken onze monteurs en service adviseurs over kennis van alle merken. Kom voor DSG reparatie in Emmeloord dus langs bij VDH autotechniek. 

Vragen of een afspraak inplannen? Neem contact op met onze Werkplaatschef Adjay (0527-221145) of Diagnose specialist Frank (0527-221147). Je kan ook gebruik maken van onderstaand contactformulier of de chat.

Contact opnemen

Ervaar jij problemen met je DSG automaat?

De ervaring van autobedrijf van der Heide wordt gecombineerd met alle productkennis en expertise van DSG automaten. Hierdoor kunnen wij altijd de beste garanties bieden als het gaat om DSG probleemoplossingen, softwareoplossingen en reparaties. Uiteraard mag je ook altijd rekenen op een eerlijk, persoonlijk advies. Kom gerust eens bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies over DSG problemen en probleemoplossingen.

Maak een afspraak of overleg met één van onze experts