Onze services met betrekking tot de DSG mechatronic

VDH Autotechniek biedt veelzijdige services als het gaat om de DSG mechatronic. Zo voeren wij complete reparaties aan de mechatronic volledig in eigen beheer uit, evenals de nodige vervangingen. Wil je jouw DSG mechatronic laten klonen? Zowel voor het klonen van de DSG versnellingsbakken als de DSG mechatronics ben je bij ons van harte welkom. De mechatronics worden door onze professionals zelf gereviseerd. Hierdoor hebben wij altijd voldoende revisie mechatronics in huis om jou snel van dienst te kunnen zijn.

VDH autotechniek is onderdeel van autobedrijf van der Heide

Als ervaren service dealer van Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen bedrijfswagen kunnen wij je altijd het beste garanderen. Naast deze VAG merken hebben onze monteurs kennis van alle andere merken. Het reviseren van de DSG mechatronics wordt in eigen beheer uitgevoerd. Je kunt altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door op deze manier te werken kunnen wij altijd een snelle en vakkundige service garanderen, waardoor jij snel weer naar volle tevredenheid bij ons wegrijdt. Wil je direct de DSG versnellingsbak laten optimaliseren door middel van een softwareaanpassing? Wij staan voor je klaar!

Geen vraag is te gek, Frank en Adjay helpen je graag.  

VDH autotechniek is onderdeel van autobedrijf van der Heide. Onze specialisten hebben ruime ervaring als het gaat om DSG automaten. Naast ons specialisme in Volkswagen, SEAT, Skoda, Volkswagen bedrijfswagens en Audi beschikken onze monteurs en service adviseurs over kennis van alle merken. Kom voor DSG reparatie in Emmeloord dus langs bij VDH autotechniek. 

Vragen of een afspraak inplannen? Neem contact op met onze Werkplaatschef Adjay (0527-221145) of Diagnose specialist Frank (0527-221147). Je kan ook gebruik maken van onderstaand contactformulier of de chat.

Contact opnemen

Maak een afspraak of vraag onze experts voor advies!