Autobedrijf van der Heide heeft beste SEAT Autotechnicus en één na beste SEAT Serviceadviseur van Nederland!

Afgelopen zaterdag, 15 februari, vond de Nationale Finale van Top SEAT People 2019-2020 plaats. Frank Huisman, Iede Pasterkamp en Adjay Bohorie wisten zich te kwalificeren voor de finaledag in Leusden. Met twee podiumplaatsen werd het een groot succes. 
 

Landelijke finale Top SEAT People 2019-2020 event

Het Top SEAT People 2019-2020 event vond plaats in Leusden op de Pon Academy. De deelnemers streden in 5 categorieën tegen elkaar. In zowel twee praktijkcasussen als twee theorie-examens konden de deelnemers punten scoren op hun SEAT vakkennis en vaardigheden. 

Adjay Bohorie beste SEAT Autotechnicus van Nederland

Adjay Bohorie is bij ons verantwoordelijke voor de prestaties in de werkplaats en waarborgt de topkwaliteit waar wij als servicedealer voor staan. Voor onze vaste klanten zal Adjay een bekend gezicht zijn. Tijdens de finaledag liet hij zien over alle SEAT vakkennis en vaardigheden te beschikken. Adjay stak er volgens de jury met kop en schouders bovenuit en werd utigeroepen tot beste SEAT Autotechnicus van Nederland. 
 
Adjay heeft zich als beste SEAT Autotechnicus geplaatst voor de Internationale Finale, die plaatsvindt van 20 t/m 22 mei 2020 in Barcelona. In de finale neemt onze kampioen het op tegen de wereldwijde concurrentie uit meer dan 30 andere landen. 

Iede Pasterkamp één na beste SEAT Serviceadviseur van Nederland

Voor wie wel eens bij Autobedrijf van der Heide is geweest zal ook Iede Pasterkamp geen onbekende zijn. Als Serviceadviseur van Autobedrijf van der Heide is Iede Pasterkamp al jaren een vertrouwd gezicht achter de balie. Ook Iede heeft tijdens de praktijk en theorie opdrachten laten zien over alle SEAT vakkennis en vaardigheden te beschikken en behaalde een prachtige tweede plaats als SEAT Serviceadviseur.

Autobedrijf van der Heide: dé SEAT servicedealer in de regio

Wij zijn bij Autobedrijf van der Heide ontzettend trots op Frank, Iede en Adjay. Dit bewijst maar dat je SEAT bij Autobedrijf van der Heide aan het juiste adres is. Ook een afspraak inplannen voor je SEAT? Plan je afspraak direct in onze online agenda. 

99% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 2.900 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.