Dit zit er allemaal in de ID. update..

Voor vertrek opgeladen en voorverwarmd

Met de nieuwste software is het ook mogelijk om (op afstand) een aantal handige zaken te plannen. Met de We-Connect ID. app kun je een timer instellen om de auto op afstand voor te verwarmen of koelen. Bovendien kun je via de app laadsessies starten op vooraf ingestelde tijdstippen.

Afspraak inplannen

Nieuwe slimme assistentiesystemen

De nieuwe Adaptive Cruise Control maakt Car2X communicatie mogelijk en past je snelheid aan op basis van de verkeerssituatie. In het instructieboekje vind je meer informatie over deze assistentiesystemen. Goed om te weten: de digitale handleiding met alle informatie over je ID. hebben we verwerkt in het infotainmentsysteem van je Volkswagen. Kijk nog verder met het Augmented Reality Head-up Display. Handige rij-informatie wordt direct op je voorruit geprojecteerd. Zo weet je zonder je hoofd te bewegen precies waar je af moet slaan en hoe snel je rijdt. Voor helder zicht en een ontspannen reis. Deze update geldt alleen voor de 1ST Max.

Afspraak inplannen

APP-Connect

Gebruik je favoriete apps nu ook in je auto. Verbind je smartphone via App-Connect met je elektrische Volkswagen en je luistert muziek, een podcast of het laatste nieuws gewoon via je favoriete apps.

Afspraak inplannen

Geniet meer met het Augmented Reality Head-up

Kijk nog verder met het Augmented Reality Head-up Display. Handige rij-informatie wordt direct op je voorruit geprojecteerd. Zo weet je zonder je hoofd te bewegen precies waar je af moet slaan en hoe snel je rijdt. Voor helder zicht en een ontspannen reis. Deze update geldt alleen voor de 1st Max. 

Afspraak inplannen

Bekijk de video hiernaast waarin we je precies uitleggen wat de update inhoudt!

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.