Highlights Škoda Connect LITE

Is jouw Škoda geschikt voor de app?

De Škoda Connect Lite App en de DataPlug zijn speciaal ontwikkeld voor modellen die gebouwd zijn na 2008, en die niet af-fabriek zijn uitgerust met connectiviteit. Bekijk hieronder de auto's die geschikt zijn voor connectie.

Tijdelijk GRATIS DataPlug!

Je krijgt tijdelijk de DataPlug van ons cadeau! Wij zullen deze kosteloos installeren. Het gehele proces zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op je bezoek. Hieronder lees je hoe.

Hoe bereid je je voor op het bezoek?

De Škoda Connect Lite App kan je via de Android en iOS stores downloaden. Om vervolgens gebruik te maken van de app maak je een Škoda ID aan, en volg je de stappen totdat er om de connectie met DataPlug wordt gevraagd.

  1. Download eerst de Connect LITE app op je telefoon in de App Store of Google Playstore en maak direct een account aan.

  2. Stap in jouw Škoda zodra je de app hebt gedownload en open de app.

  3. Installeer de DataPlug. Deze DataPlug zorgt ervoor dat je Connect LITE kunt gebruiken. Zodra de DataPlug is geplaatst, vraagt de app om een pincode, zodat deze verbinding kan maken. Dit regelen wij voor je.

  4. De app vraagt vervolgens om een 'voorkeurspartner' aan te geven. Nadat je Autobedrijf van der Heide als dealer hebt geslecteerd kun je inloggen met je Škoda ID. Indien je al geregistreerd bent, hoef je alleen nog maar in te loggen en ben je klaar om te gaan!

Voor een optimale werking van de app is het belangrijk om de locatiegegevens op 'altijd' in te stellen.

Wanneer je langskomt sluiten wij de DataPlug aan op je auto en helpen we je met de laatste stap om verbinding te krijgen tussen je auto en smartphone. Zorg er bij je bezoek voor dat je de inloggegevens van je Škoda ID bij de hand hebt!

Heb je nog verdere vragen over de actie? Bel ons dan via 0527 - 61 43 04 of stuur een mail naar info@autovdheide.nl

Contact

Wil je vrijblijvend contact met ons? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever zelf contact opnemen? Bel dan 0527 - 614304 of gebruik onze chat!