Recycling

Wist je dat Autobedrijf van der Heide aan recycling doet van oude accu's en batterijen? Om zo duurzaam mogelijk te opereren wordt bij ons van een systeem gebruikt waarbij oude of kapotte batterijen gezamelijk opgeborgen worden en opgestuurd voor recycling.

Het hergebruiken en recyclen van accupakketten speelt een belangrijke rol in het bevorderen van milieuvriendelijkheid. Door het implementeren van een circulair systeem, voorkomen we de verspreiding van schadelijke stoffen in onze omgeving. Bovendien beperken we met recycling de behoefte aan nieuwe grondstoffen, zoals aluminium, lithium, nikkel en kobalt. Deze metalen zijn schaars en worden vaak op een schadelijke manier gewonnen, wat nadelige gevolgen heeft voor zowel mens als milieu.

Een elektrische toekomst

Wij zijn vastbesloten om een elektrisch rijdende toekomst te omarmen. Onze motivatie komt voort uit het streven naar milieubewustzijn, technologische vooruitgang en het begrijpen van klantbehoeften. Elektrische voertuigen bieden lagere emissies, grotere actieradius en lagere onderhoudskosten. We willen voorop lopen in deze evolutie en onze klanten de beste elektrische voertuigen aanbieden. Bovendien profiteren we van overheidsbeleid en stimulansen die elektrisch rijden bevorderen. Als Autobedrijf Van der Heide zijn we vastberaden om een voortrekkersrol te spelen in de verschuiving naar elektrisch rijden en een duurzamere toekomst te bevorderen. Daarom bestaat onze voorraad gemiddeld voor meer dan 70% uit elektrische auto's! Hier worden volledig elektrische EV's onder verstaan maar ook hybride auto's. Ben jij benieuwd naar onze voorraad? Klik dan hier!

 

Refurbished accu's

Het refurbishen van een accu geeft deze accu een tweede leven, bij een refurbished accu worden de afzonderlijke accu-cellen door ons getest. Eventuele defecte cellen worden vervangen en goede cellen worden gebalanceerd. We vervangen alle cellen waar we niet een minimale capaciteit van 80% meten. Dit zorgt ervoor dat je in de praktijk nagenoeg geen verschil zult merken in vergelijking met een nieuwe hybride accu. Na afloop van dit proces is de hoogvolt accu weer klaar voor de toekomst! Voor de Golf GTE en Audi A3 E-tron kunnen wij deze oplossing zelfs uit voorraad leveren!

Meer weten over onze refurbished accu's? Klik dan hier!

 

Meer dan 3.000 reviews met een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor personeel en klantvriendelijkheid.

Leren van elkaar

Bij Auto Van der Heide streven we ernaar om van elkaar te leren door het aanbieden van stageplaatsen en werk-leerplekken op diverse afdelingen, waaronder de werkplaats, het magazijn, de administratie en de marketingafdeling. Op deze manier investeren we in de toekomst en creëren we een omgeving waarin we samen groeien en kennis uitwisselen.

Benieuwd of wij een vacature voor jouw hebben? Klik dan hier!

Contact

Wil je vrijblijvend contact met ons? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever zelf contact opnemen? Bel dan 0527 - 614304 of gebruik onze chat!