Zo regel je de update

  • Maak telefonisch een afspraak of gebruik het formulier op deze pagina.
  • Kom langs met je ID. op de afgesproken datum. Heb je voor vervangend vervoer gekozen? Dan staat dit voor je klaar wanneer je de auto komt brengen.
  • Ga ervan uit dat wij je auto ongeveer een twee werkdagen nodig hebben. Zodra de auto klaar is, nemen wij contact met je op. De update is gratis.
Afspraak inplannen

Waarom een update?

Van optimalisaties van prestaties en meer functionaliteiten: er zijn genoeg redenen om gebruik te maken van de software-update. De ID. software-update bevat optimalisaties op het gebied van rijhulpsystemen, entertainment, waarschuwingen en displays. Ook bevat de update diverse andere verbeteringen die bijdragen aan een verhoogde systeemstabiliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Uitgebreide informatie over de inhoud van de update

Volkswagen heeft een aantal functies van je ID. nét even wat handiger gemaakt. Benieuwd naar deze functies? Bekijk de uitgebreide informatie van deze update.

Uitgebreide informatie bekijken

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,6 en een 9 voor klantvriendelijkheid.