Wat is een grote beurt voor jouw Volkswagen?

Een grote beurt voor jouw Volkswagen is een grondige controle waarbij jouw auto helemaal wordt geïnspecteerd. Geen detail wordt bij deze onderhoudsbeurt overgeslagen. Dat zorgt ervoor dat eventuele defecten aan jouw auto in een vroegtijdig stadium kunnen worden ontdekt en zo kun je meer schade voorkomen. Op die manier bespaa je flink op reparatiekosten en het houdt jouw auto in topconditie. Zeg nu zelf, na zo’n grondige inspectie aan jouw auto stap je toch ook met een fijner gevoel in jouw Volkswagen? Plan daarom een grote beurt in voor jouw Volkswagen bij Autobedrijf van der Heide.

Werkzaamheden grote beurt

Om ervoor te zorgen dat je na een grote beurt aan uw Volkswagen er weer voor een lange tijd tegenaan kan, voeren wij bij de onderhoudsbeurt een aantal werkzaamheden uit. Daarbij kun je denken aan een gratis APK, het vervangen van motorolie en het oliefilter en het controleren van de remschijven en -blokken op de dikte. Verder inspecteren we essentiële onderdelen van jouw Volkswagen op de werking ervan, we lezen jouw auto uit en we controleren en vullen diverse vloeistoffen bij.

Wanneer een grote beurt voor jouw Volkswagen inplannen?

Autobedrijf van der Heide adviseert je om jouw Volkswagen iedere twee jaar een grote beurt te geven. Ook kun je jouw kilometerstand in de gaten houden voor het inplannen van een grote beurt. Wanneer je 30.000 kilometer hebt gereden word je ook aangeraden om een grote onderhoudsbeurt in te plannen om jouw Volkswagen in topconditie te houden.

Grote beurt inplannen voor jouw Volkswagen?

Wil je graag een grote beurt voor jouw Volkswagen inplannen? Of wil je meer informatie ontvangen over de grote onderhoudsinspectie? Neem dan contact op met Autobedrijf van der Heide door te bellen naar 0527 22 14 34.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.