Wat is een grote beurt?

Ieder jaar is het verplicht om een APK in te plannen voor de auto. Daarbij wordt de auto op bepaalde technische eisen gekeurd, zodat je daarna weer de weg op mag met deze auto. Wil je liever dat ieder detail van jouw auto wordt geïnspecteerd? Dan is het verstandig om te kiezen voor een grote beurt. Bij de grote onderhoudsbeurt wordt er geen detail van jouw auto overgeslagen en als jouw auto grondig geïnspecteerd is, stap je met een fijner gevoel in je auto.

Waaruit bestaat een grote beurt?

Wanneer je een grote beurt bij ons inplant, voeren wij een aantal werkzaamheden voor je uit. Hierbij kun je denken aan een gratis APK-keuring, het vervangen van de motorolie en het oliefilter, het controleren van jouw remschijven en -blokken op de dikte en het inspecteren van essentiële onderdelen op de werking ervan. Verder worden de vloeistoffen van jouw auto gecontroleerd en bijgevuld en jouw auto wordt ook uitgelezen, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles in orde is. Kortom, bij een grote beurt ben je verzekerd van gedegen onderhoud.

Wanneer moet ik een grote beurt inplannen?

Wanneer je een grote beurt moet inplannen voor jouw auto, kan verschillen. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van het merk en het type van de auto, maar er zijn wel een aantal ongeschreven regels die gelden voor alle auto’s. Het wordt namelijk aangeraden om een grote beurt in te plannen na het rijden van 30.000 kilometers of wanneer jouw vorige grote onderhoudsbeurt twee jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Meer informatie? Onze Service Adviseurs helpen je graag!

Wil je meer informatie ontvangen over een grote beurt of wil je graag een grote onderhoudsbeurt inplannen bij Autobedrijf van der Heide? Klik hieronder op "Afspraak maken" of neem contact met ons op door te bellen naar 0527 22 14 34.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.