Airco onderhoud. Nu slechts €99.

Start jouw voorjaar fris met een airco onderhoudsbeurt. Hierbij wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het gehele airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden. Zo is jouw airconditioning in topconditie als de temperaturen stijgen.

Waarom airco onderhoud?

  • Voorkom schade!

Te weinig koudemiddel kan schade toebrengen aan de compressor wat tot een dure reparatie kan leiden. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt het koudemiddel tot het juiste niveau gevuld.

  • Voorkom muffe geurtjes!

Het kan voorkomen dat de airconditioning muffe geurtjes verspreidt, door de geurbehandeling die gratis is tijdens een onderhoudsbeurt worden de muffe geurtjes voorkomen.​

  • Voorkom bacteriën en schimmels!

Met een airco onderhoudsbeurt worden alle leidingen in het airco systeem gereinigd waardoor schimmels en bacteriën worden verwijderd.

  • Altijd maximale prestatie!

De gemiddelde koelcapaciteit neemt elk jaar met 10% af. Door tijdig een airco onderhoudsbeurt te laten uitvoeren blijf je het maximale uit de airconditioning halen.

Zomerbandenkorting, plan op tijd jouw wissel

Is het buiten warmer dan 7 graden? Dan is het tijd om je winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Hiermee heb je bij hogere temperaturen meer grip, rijd je zuiniger en is het geluidsniveau lager.

Wij hebben diverse scherp geprijsde zomersets beschikbaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.

97% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 2.800 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,5 en een 9 voor klantvriendelijkheid.