Bespaar de ruimte en tijd: laat je banden opslaan in ons bandenhotel!

Heb je geen ruimte voor je autobanden dan kun je je set autobanden laten opslaan in ons bandenhotel in Emmeloord. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van je autobanden behouden blijft.

Opslag van jouw autobanden in ons bandenhotel wordt doorgaan gecombineerd met een bandenwissel. Hieronder vind je de tarieven voor bandenwissel met en zonder opslag.

Prijsoverzicht bandenwissel

Heb je geen ruimte voor je autobanden? Dan kun je je set autobanden laten opslaan in ons bandenhotel in Emmeloord. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van je autobanden behouden blijft.

Complete set (velg+band)
wisselen zonder opslag: €49,-
wisselen met opslag:      €109,-

4 losse banden (plaatsen van zomer/winterbanden op velg)
wisselen zonder opslag: €109,-
wisselen met opslag:      €169,-  

PLAN JE BANDENWISSEL HIER

Informatie over winterbanden

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, maar in Duitsland en Oostenrijk is het wel verplicht om je aan te passen aan de winterse omstandigheden. Als je in deze landen niet met winterbanden rijdt, kan dit ervoor zorgen dat je bij een ongeluk aansprakelijk wordt gesteld. Neem dus geen risico als je afreist naar Duitsland of Oostenrijk deze winter.

Waarom zijn winterbanden belangrijk? Lees het hier!

Winterbanden acties!

Ben jij ook benieuwd naar alle winterbanden acties van Auto van der Heide? Klik dan hier en bekijk alle winterbanden acties voor jouw auto!

Contact