Een steekproef door het RDW

In Nederland kan het voorkomen dat jouw auto wordt uitgekozen voor een steekproef. Ongeveer 3% van de auto’s wordt hieruit gekozen voor het ondergaan van een APK. Het is hierin van belang dat jouw auto uit Emmeloord dus het hele jaar door voldoet aan de eisen voor de APK. Hier kun je voor zorgen door de auto regelmatig te laten checken op onderhoud. Bij Autobedrijf van der Heide in Emmeloord staan we dan ook graag voor je klaar om jouw auto APK klaar te maken. Dit doen wij door het verrichten van een regelmatige onderhoudsbeurt of de service die wij bieden bij onvoorziene mankementen.

Kosten van de APK keuring

Bij Autobedrijf van der Heide in Emmeloord kun je je APK al laten uitvoeren voor €40,- all in. In dit bedrag zit de BTW, EOBD-scan of roetmeting, afmeldkosten en viergastest. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat er tijdens de APK wordt geconstateerd dat er eerst reparaties nodig zijn voordat jouw auto aan de APK eisen voldoet. In dit geval legt Autobedrijf van der Heide in Emmeloord eerst contact met je op voor goedkeuring, zodat jouw auto toch de APK door komt. Voor de APK van jouw Volkswagen Bedrijfswagen betaal je €35,-. 

Maak een APK afspraak bij onze werkplaats in Emmeloord

Is jouw al door de APK? Maak nu een afspraak voor de APK in onze werkplaats in Emmeloord. Wij zorgen er graag voor dat jouw auto veilig de weg op kan. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Je kunt zowel online als telefonisch een afspraak maken om jouw auto APK te keuren in Emmeloord.

96% van de klanten beveelt ons aan op basis van meer dan 3.000 beoordelingen. Zo krijgen we een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor klantvriendelijkheid.