Ruud,

Volkswagen Transporter

De nr. 1 keuze van ondernemers.

Volkswagen Transporter

De nieuwe Transporter.

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • De Volkswagen Transporter is al beschikbaar vanaf € 17.900,- excl. btw/bpm.

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

De nieuwe cabine met het slimme opbergsysteem.

De nieuwe Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust. Individuele instelmogelijkheden bieden de bestuurder een zitpositie die perfect past. Comfortabel zijn ook de nieuwe infotainmentsystemen. Dankzij de allermodernste technieken blijft u in de nieuwe Transporter ook onderweg optimaal verbonden. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de nieuwe Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-voltaansluiting.

Grootste laadruimte in zijn klasse.

De laadruimte van de nieuwe Transporter Gesloten Bestelwagen is ontworpen met grote aandacht voor functionaliteit en veelzijdigheid. Twee wielbases en drie dakvarianten geven een laadruimte van 5,8 tot 9,3 m3 en bieden een maximaal laadvermogen van 0,8 tot 1,4 t. Voor toegang tot het interieur kunt u kiezen uit 10 mogelijkheden aan de achterzijde evenals een tweede schuifdeur.

De 10 mogelijkheden aan de achterzijde.

Voor het normale en het middelhoge dak is er de nieuwe achterklep; achterdeuren zijn optioneel. Voor het hoge dak zijn hoge deuren standaard. Ze zijn leverbaar met of zonder ruiten en indien gewenst leverbaar met een openingshoek van 250 graden.

Easy Entry aan de zijde van de schuifdeur.

Voor sneller en comfortabeler in- en uitstappen van passagiers op de 3e zitrij kunnen de nieuwe Easy Entry-stoelen in een handomdraai naar voren klappen. Voertuigen met twee schuifdeuren hebben nu aan beide zijden Easy Entry.

Alle stoelen volledig neerklapbaar.

Ook volumineuze goederen zijn welkom in de nieuwe Transporter Kombi. De leuningen van alle stoelen zijn neerklapbaar, ook die van de Easy Entry-stoelen.

Front Assist noodremassistent.

Dit systeem verkleint de kans op aanrijdingen, zelfs tot snelheden van 150 km/h. Detecteert continu de afstand tot aan het voorliggende voertuig en grijpt in wanneer de afstand kritiek wordt. Het systeem zal de bestuurder in eerste instantie waarschuwen, maar zal wanneer de bestuurder niet reageert in een uiterst geval een noodstop uitvoeren. Front Assist noodremsasstent wordt geleverd i.c.m. Adaptive Cruise Control (ACC).

Inhaalassistent ‘Side Assist’.

Waarschuwt bij het wisselen van rijstrook middels een signaal in de buitenspiegel dat zich in de dode hoek een door de sensoren herkend voertuig bevindt.

Multi-Collision Braking System.

Behoort tot de standaarduitrusting op alle Transporter modellen. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen.

Light Assist grootlichtassistent.

Boven 60 km/h en in volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in. En schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat zij verblind worden.

Mistlampen met geïntegreerde bochtverlichting.

Zorgen bij slecht weer voor optimaal zicht. In de bocht verlicht de binnenste lamp de wegberm.

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met een sensor de afstand (tot 120 m) en de snelheid ten opzichte van voorliggers en houdt zo automatisch de vooraf ingestelde afstand vast.

Vermoeidheidsherkenning.

Suggereert met optische en akoestische waarschuwingssignalen wanneer de bestuurder er verstandig aan doet een pauze te nemen, bijvoorbeeld bij afwijkende stuurpatronen.

Remassistent.

Herkent dat er een noodstop wordt gemaakt. De auto wordt dan sneller afgeremd en komt daardoor eerder tot stilstand.

Rear View achteruitrijcamera.

Geeft een duidelijk beeld van de ruimte achter de auto en helpt bij het parkeren. De achteruitrijcamera is alleen leverbaar in combinatie met een achterklep en het multimediasysteem Composition Colour, Composition Media of Discover Media.

Parkeerhulp.

Waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels aan de voor- en achterzijde en toont de afstand tot de obstakels op het display.

afbeelding-model-transporter1
afbeelding-model-transporter2
afbeelding-model-transporter3
afbeelding-model-transporter4
Back to top