Ruud,

Volkswagen Touran

Onverslaanbaar.

Volkswagen Touran

Een gezin is hard werken. Geniet ervan. Vanaf nu verkrijgbaar. De Volkswagen Touran is compleet vernieuwd. Deze veelzijdige familie-auto is in formaat gegroeid, lichter én comfortabeler. Daarnaast is de nieuwe Touran ook nog eens voorzien van veel multimediafuncties met onder meer Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en WiFi. En vergeet de riante beenruimte voor- én achter niet. Dat allemaal vanaf slechts 20% bijtelling. De nieuwe Touran is vanaf nu verkrijgbaar.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Touran vanaf € 28.891,-

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Bagageruimte met Easy Open.

Hulp bij het inladen. Open met een simpele voetbeweging de riante bagageruimte van de nieuwe Touran met de Easy Open optie. Ontzettend handig als u uw handen vol heeft. Rijd vervolgens gemakkelijk weg zonder de sleutel aan te raken dankzij het optionele Keyless Access en Go sluit- en startsysteem.

Alle passagiers online.

Maak zinderende ritten in de nieuwe Touran. Ook voor wie er niet achter het stuur zit. Alle zitplaatsen beschikken over hypermoderne connectiviteit. Plaats een update op Facebook of luister naar uw favoriete album. Met de uitstekende infotainmentfuncties als Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en Wi-Fi is het leven eenvoudiger dan ooit.

Car-Net Cam-Connect.

Ogen in uw achterhoofd. Dankzij de “Volkswagen Car-Net Cam-Connect”-app voor uw GoPro® Camcorder mist u niets meer. De beelden van uw GoPro®-camera worden op het beeldscherm van het infotainmentsysteem getoond via App-Connect™. Zo weet u altijd wat er achterin gebeurt.

Volkswagen Media Control.

Uw thuisbioscoop onderweg. Met de nieuwe Touran is elke autorit een media-event. Tover uw tablet om tot een afstandsbediening voor uw Volkswagen infotainmentsysteem met de Volkswagen Media Control-app. Uw favoriete nummers, belangrijke reisinformatie en bezienswaardigheden. Een hele multimediawereld ligt binnen handbereik.

Car-Net App-Connect.

Uw smartphone doorgelinkt. Gebruik uw infotainmentsysteem als handige touchpad. Met Car-Net App-Connect kunt u apps van uw smartphone op het infotainmentsysteem weergeven en bedienen. En het mooiste hiervan? U hoeft uw telefoon niet aan te raken om het te gebruiken.

Panoramadak met sfeerverlichting.

Altijd een ruimtelijk gevoel. Meer ruimte, meer licht. Geniet van een fantastische uitzicht in de nieuwe Touran met het optionele panorama-kantel-/schuifdak van maar liefst 1,4 m². Creëer de juiste stemming met de sfeerverlichting. Betreed een wereld van ruimte en licht. Uw eigen penthouse op wielen.

Pure Air Climatronic.

Drie zones. Iedereen blij. Goed nieuws voor mensen met allergieën: de Air Quality Sensor met allergenenfilter gaat pollen, sporen en andere allergenen effectief tegen. De lucht in de cabine kan zelfs schoner zijn dan de buitenlucht. Bovendien kunt u met de Pure Air Climatronic 3 zones instellen. Zo kunnen bestuurder, bijrijder en zelfs de passagiers achterin hun eigen temperatuur instellen.

Gordelherkenning.

Maximale veiligheid tot en met de derde zitrij. De gordelherkenning is slechts een van de vele functies waardoor u een veilig gevoel heeft. Zit een gordel niet goed vastzit of losgemaakt wordt tijdens het rijden? Dan verschijnt er een symbool op het beeldscherm en klinkt er een waarschuwingssignaal. Ook voor de gordels op de tweede en derde zitrij.

Bepaal eerst uw uitvoering en stel daarna zelf samen.

De Touran kent meerdere uitvoeringen. Bijvoorbeeld de Comfortline en de Highline. Elke uitvoering heeft z’n eigen uitrustingsniveau, motoren en opties. Kies eerst de uitvoering. Deze kunt u daarna verder naar wens samenstellen in de configurator.

Vermoeidheidsherkenning.

Waarschuwt u bij tekenen van onoplettendheid. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt als u tijdens het besturen van uw auto tekenen van onoplettendheid vertoont. Het systeem analyseert uw stuurgedrag en weet wanneer u een bepaald vermoeidheidsniveau bereikt. U krijgt vervolgens door zowel visuele- als akoestische signalen het advies om een korte pauze te nemen. Iemand koffie? Veiligheid voor alles.

Multi-collision braking system.

Verkleint de kans op letsel. Het innovatieve Multi-collision braking system omvat de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid. Het slimme systeem houdt de remmen na een ongeval vast en zet de airbags op scherp. Zo wordt de kans op een tweede aanrijding en meer letsel verkleint.

 

afbeelding-model-touran1
afbeelding-model-touran2
afbeelding-model-touran4
Back to top