Ruud,

Volkswagen Touareg

Sterk op elk terrein.

Volkswagen Touareg

De nieuwe Touareg.

De Touareg is compleet vernieuwd. De extreme offroad kwaliteit en geavanceerde on road technologie zijn nu nóg beter. De kracht van een SUV en het comfort van hedendaagse technologie. Met standaard Bi-Xenonverlichting, vernieuwd design en de nieuwste innovaties waaronder Multi-collision braking system vervult de nieuwe Touareg al uw wensen. Vanaf nu te bestellen!

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Touareg vanaf € 886,- p/mnd.

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Uw eigen definitie van luxe en comfort.

Het uitrustingsniveau van de vernieuwde Touareg is allesbehalve standaard, ongeacht de uitvoering die u kiest. Zo opent en sluit de achterklep automatisch. Toch weet alleen ú hoe uw ideale Touareg eruitziet. Volkswagen heeft daarom een ruime selectie opties waarmee u de nieuwe Touareg helemaal naar uw eigen hand kunt zetten.

Climatronic Airconditioning..

Lokale temperatuurverschillen zijn in de nieuwe Touareg niet ongewoon. Het interieur is namelijk opgedeeld in twee of vier klimaatzones. Stel, u zit voorin en heeft het koud, maar uw passagiers achterin hebben het warm. Dan past u heel eenvoudig de temperatuur voor de individuele klimaatzones aan.

Hulp bij het inladen.

De nieuwe Touareg maakt het zware werk een stuk lichter. In- en uitladen van zware last of bagage was nooit zo gemakkelijk dankzij de verstelbare laadbodem. Met één druk op de knop past u de hoogte aan zodat u niet boven uw macht hoeft te tillen. Met hetzelfde gemak vouwen de inklapbare banken zich op. Daardoor is ook het vervoeren van lange lading geen enkel probleem.

Dubbele zonnekleppen.

Geen gedraai meer aan de zonneklep bij iedere bocht. De nieuwe Touareg heeft er wel twee! U draait ze beiden in de gewenste positie. Zo heeft u nooit meer last van het zonlicht in uw ogen.

Glazen schuif- en kanteldak.

Maak van uw nieuwe Touareg een cabrio met het optionele glazen schuif- en kanteldak. Het strekt zich uit over de hele lengte van het dak, zodat u volop kunt genieten van uw omgeving. Met één druk op de knop opent het schuif- en kanteldak en haalt u nog meer licht en frisse lucht binnen. Dankzij het zonnescherm en de vliegenvanger blijft het interieur koel en schoon.

Auto Hold.

Voor het stoppen en wegrijden op een helling hoeft u de handrem niet meer aan te trekken. Druk eenvoudig op de Auto Hold-knop. De nieuwe Touareg remt automatisch af en voorkomt dat u naar achteren rolt. Geef simpelweg gas om uw weg te vervolgen.

Park Distance Control.

Inparkeren wordt een stuk eenvoudiger met Park Distance Control. Geluidssignalen helpen u om de ruimte tussen uw auto en een ander object te beoordelen. Handig, maar ook veilig.

Tot alles in staat.

Ook op modderige zandwegen en rotsachtige bergpaden is de nieuwe Touareg in zijn element. Worden de oneffenheden in het terrein alsmaar groter? Verstel dan de bodem in hoogte van 16 tot 30(!) cm met één druk op de knop. Niets kan u nog stoppen.

Ruime aanloop- en vertrekhoek.

Hindernissen zijn kinderspel voor de nieuwe Touareg. Beklim moeiteloos bergkammen tot 27 graden, zonder de grond te raken. Dat maakt de nieuwe Touareg tot een volwaardige terreinauto.

Riante oversteekhoek.

De vernieuwde Touareg is zo ontworpen dat hij zelfs extreme hoeken tot 30 graden aan kan, zonder dat de voor- of achterzijde de grond raakt!

Uitklapbare trekhaak.

Een trekhaak heeft u alleen nodig als u het enorme trekvermogen van de vernieuwde Touareg wilt benutten. Daarom heeft de nieuwe Touareg een elektrisch uitklapbare trekhaak die met één druk op de knop tevoorschijn komt. En met hetzelfde gemak verdwijnt hij weer.

Boordcomputer.

De luxe boordcomputer van de nieuwe Touareg heeft niet één, maar twee displays, waarvan één touchscreen. Zo heeft u direct toegang tot functies, zoals navigatie, kompas met hoogtemeter, bandenspanningsmeter per band en spraakbediening. Maar er is meer: DynAudio voor ultieme geluidskwaliteit, interieurverwarming per zone en volledige compatibiliteit met uw mobiele telefoon. Zo voorziet de nieuwe Touareg u van alle hedendaagse gemakken.

afbeelding-model-touareg1
afbeelding-model-touareg2
afbeelding-model-touareg3
afbeelding-model-touareg4
Back to top