Ruud,

De nieuwe Tiguan

Thuis op elk terrein.

Volkswagen Tiguan

Het design. Maakt indruk. Niet alleen bij de eerste oogopslag. Zijn opvallende afmetingen geeft de nieuwe Tiguan een krachtige uitstraling, waar hij ook verschijnt. Duidelijk gestroomlijnd, scherper en zelfs nauwkeuriger, hier wordt een nieuwe designtaal geschreven. Dit wordt voortgezet in het interieur en voegt zo vele nieuwe indrukken toe aan uw eerste.

On-road, off-road en online, de nieuwe Tiguan biedt u een wereld aan mogelijkheden. Met zijn state-of-the-art technologie, gestroomlijnde design en ultieme comfort wordt rijden genieten. Of u nu in de drukke stad rijdt of buiten de gebaande paden. En of u nu kiest voor automaat of schakelen, twee- of vierwielaandrijving of chique Highline of sportieve R-Line.

Contact

Nour-dinne Hounchou

Nour-dinne Hounchou

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op woensdag.

Acties

  • U rijdt hem al vanaf €28.790,-

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

4MOTION Active Control.

Meer sensatie. Het avontuur begint hier.

De nieuwe Tiguan neemt u niet alleen mee op avontuur, het is een avontuur op zich. De optionele 4MOTION Active Control biedt vier verschillende standen voor diverse terreinen en omstandigheden. In de on-road modus kunt u zelfs gebruik maken van de Driver Profile Selection om één van de vijf profielen te kiezen. Bijvoorbeeld de zuinige EcoModus of de dynamische SportModus.

Uw comfort op het hoogste niveau.

In de nieuwe Tiguan zit u altijd hoog, droog en indrukwekkend comfortabel. Het design van het nieuwe interieur is nóg meer gericht op het gemak van de bestuurder. Ergonomisch en intuïtief. U weet het scala aan innovatieve functies gemakkelijk te vinden.

Een grootse stap in innovatie.

De nieuwe Tiguan zit boordevol intelligente technologieën en innovatieve assistenten om het u gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken. Bovendien zijn er diverse slimme apps die uw smartphone en uw Tiguan soepel laten samenwerken.

Motoren en aandrijving.
Indrukwekkende prestaties. En efficiency.

De nieuwe Tiguan is uitgerust met de jongste generatie motoren. Of u nu gaat voor benzine of diesel, automaat of handbak, u kiest altijd voor een opvallend stille motor die verrassend zuinig is. De 4MOTION Active Control vierwielaandrijving biedt een reeks aan rijprofielen die de Tiguan geschikt maakt voor elk soort terrein en alle weersomstandigheden.

Lane Assist

Rechtlijnig. Ook op de weg.

Trailer Assist

Eén stap vooruit. Zelfs tijdens het parkeren.

Area View

Duidelijk zicht. In elke richting.

afbeelding-model-tiguan1
afbeelding-model-tiguan2
afbeelding-model-tiguan3
Back to top