Ruud,

Volkswagen Polo

Vol innovatie. Vol vertrouwen.

Volkswagen Polo

De nieuwe Polo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd ‘App-Connect’, waarmee de Polo zelfs de eerste in Europa is. Bovendien zijn de stoere, compacte lijnen van de Polo verder aangescherpt. Zaken als comfort, veiligheid en afwerking zijn naar een nóg hoger plan getild. De nieuwe Polo heeft slechts 14% bijtelling als Polo BlueMotion. Dankzij krachtige en tóch superzuinige TDI- of TSI-motoren, is de keuze voor de Polo voor u altijd een goede investering.

Contact

Nour-dinne Hounchou

Nour-dinne Hounchou

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op woensdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Polo vanaf € 239,- p/mnd.
  • Tijdelijk ontvangt u nu € 1000** extra inruilpremie.
  • De Volkswagen Polo is al beschikbaar vanaf € 13.991,-

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Volledig geïntegreerd en multi(media)functioneel.

Het nieuwe navigatiesysteem van de Polo is volledig geïntegreerd in het multimediasysteem. Zo bevat deze een 16,5 cm groot kleurenscherm met touchscreen functie en maar liefst 6 speakers voor optimale geluidskwaliteit. De bestanden worden opgeslagen op een SD-kaartlezer, waardoor de cd-speler tijdens het navigeren voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Verder is er een aux-in aansluiting voor externe audiosystemen.

Connectivity pakket.

Alles werkt. Van iPod tot Smartphone. Met het uitgebreide Connectivity pakket bent u altijd en overal bereikbaar. Het pakket bestaat uit een Telefoonvoorbereiding met Bluetooth functie, zodat u op een veilige en verantwoorde manier kunt bellen. Ook als u onderweg bent. Bovendien kunt u er externe geluidsbronnen, zoals een iPod of USB-stick op aansluiten.

Vijf sterren voor veiligheid.

De Polo is één van de veiligste auto’s in zijn klasse. Dit bewees het Euro NCAP. Het vooraanstaande instituut gaf de Polo een score van 5 sterren: het hoogst haalbare bij een crashtest. Zaken als ABS, airbags, actieve hoofdsteunen, ESP en Multi Collision Brake behoren tot de standaard uitrusting en benadrukken dat er geen compromissen worden gesloten op het gebied van veiligheid.

Automatische Hill-Hold control.

Eenvoudig wegrijden op een helling. Hill-Hold control schakelt zichzelf ongemerkt in als u stil bent komen te staan op een helling. De automatische rem zorgt ervoor dat uw auto nooit onbedoeld naar voren of achteren rolt. Het systeem schakelt zichzelf uit zodra u weer gas geeft. Op die manier kunt u uw weg snel en zonder problemen vervolgen. Standaard op elke Polo.

Front Assist incl. City Emergency Braking.

Remt automatisch bij een dreigende aanrijding. De meeruitvoering Front Assist helpt u een aanrijding met een voorligger te voorkomen zodra de onderlinge afstand onder een kritische waarde daalt. U krijgt een waarschuwingssignaal. Wanneer u hier niet op reageert, vermindert Front Assist de snelheid om de kans op een aanrijding te verkleinen. Front Assist is actief tot een snelheid van 150 km per uur. City Emergency Braking is een noodstopsysteem dat automatisch ingrijpt tot een snelheid van maximaal 30 km per uur, om kleine aanrijdingen met obstakels te vermijden.

Vermoeidheidsherkenning.

Waarschuwt u bij tekenen van onoplettendheid. Vermoeidheidsherkenning (standaard op Highline) waarschuwt als u tijdens het besturen van uw auto tekenen van onoplettendheid vertoont. Het systeem analyseert uw stuurgedrag en weet wanneer u een bepaald vermoeidheidsniveau bereikt. Op dat moment krijgt u op zowel visuele- als akoestische wijze signalen vanuit de boordcomputer, met het advies om een korte pauze te nemen. Iemand koffie?

Tyre Leak Indicator.

Waarschuwt bij lage bandenspanning en lekrijden. De Tyre Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van uw banden. Is de spanning te laag, dan krijgt u een waarschuwingssignaal via uw boordcomputer. Zo weet u precies wanneer u uw banden van extra lucht moet voorzien. Bovendien bespaart u brandstof dankzij een lagere rolweerstand.

BlueMotion. 14% bijtelling.

Voordelig autorijden? Dan is de Polo BlueMotion zowel zakelijk als privé gezien een uitstekende investering. De BlueMotion met de vernieuwde 1.4 TDI-motor is zeer gunstig in het verbruik dankzij BlueMotion Technologies, dat zijn slimme systemen om de auto zuiniger en schoner te laten rijden. Denk aan het automatisch uitschakelen van de motor als deze niet gebruikt wordt en het hergebruiken van de energie die vrijkomt bij het remmen. Bovendien heeft de Polo BlueMotion slechts 14% bijtelling.

Krachtige efficiency.

Bij de Polo heeft u de keuze uit zes verschillende motoren. Van efficiënte TSI-benzinemotoren tot krachtige common-rail diesel TDI’s. Met de innovatieve BlueMotion Technologies kiest u altijd voor hoge prestaties in combinatie met een laag verbruik. Bovendien beleeft de ultrazuinige én schone TSI BlueMotion zijn debuut in de nieuwe Polo (binnenkort leverbaar). Ook is er een comfortabele, efficiënte DSG-automaat mogelijk.

TSI-motoren.

Verrassend zuinig in gebruik. 20% bijtelling. De compacte en zuinige benzinemotoren van de nieuwe Polo zijn leverbaar met een vermogen variërend van 44 kW tot 81 kW (60-110 pk). Afhankelijk van welke krachtbron u kiest, wordt deze gekoppeld aan een handgeschakelde 5- of 6-versnellingsbak. Een soepele 7-traps automatische DSG-transmissie behoort ook tot de mogelijkheden. Mede dankzij een innovatief start-/stopsysteem vallen alle benzinemotoren van de nieuwe Polo binnen de gunstige 20% bijtellingscategorie.

Nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd.

Wilt u voordelig en zonder bijkomende kosten een Polo rijden? Kies dan voor een Volkswagen Abonnement. Dan heeft u alles in één keer geregeld en rijdt u direct weg in een nieuwe Volkswagen Polo. Bovendien rijdt u nu tijdelijk al een Polo voor een erg scherp tarief.

afbeelding-model-polo4
afbeelding-model-polo1
afbeelding-model-polo2
afbeelding-model-polo3
Back to top