Ruud,

Volkswagen Passat & Passat Variant

Boordevol slimme innovaties.

Volkswagen Passat & Passat Variant

Completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger. Dat is de nieuwe Passat. Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken zijn er 12 veiligheidssystemen en assistenten beschikbaar. Bovendien is de Passat uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Met de nieuwe Passat GTE rijdt u al een Passat vanaf slechts 7% bijtelling. Tijdelijk is de Passat ook beschikbaar als luxueuze Business Edition met onder meer standaard Executive pakket. Ontdek de aantrekkelijke Business Editions.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • Auto van het Jaar 2015.
  • U rijdt al een Volkswagen Passat Variant vanaf € 364,- p/mnd.
  • De nieuwe Passat GTE. Slechts 7% bijtelling.

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

De nieuwe Passat. Leaseauto van het Jaar

Jaarlijks organiseert Alphabet de Lease Auto van het Jaar verkiezing. Deze verkiezing kent vier categorie winnaars en een overall winnaar. En… De Volkswagen Passat is de overall winnaar geworden en is daarmee een jaar lang ‘Lease Auto van het jaar’.

Aanhangerassistent (Trailer Assist).

Assisteert bij insturen met aanhangers. Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent.

Ontspannen rijden in de file. De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

360°-camera (Area View).

U ziet alles. Vier camera’s bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera’s op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.

Parkeerassistent (Park Assist).

Hulp bij voor- en achteruit inparkeren. Voor- en achteruit inparkeren: met Park Assist gaat dat automatisch, dankzij vernieuwende Volkswagen-technologie. Tot nu toe was dit alleen voor achteruit inparkeren mogelijk. Optimaal parkeergemak dus, voor elke parkeerplaats.

Uw eigen concertzaal.

Standaard in de nieuwe Passat: het radiosysteem Composition Touch. Vier luidsprekers voorin zorgen voor een kraakhelder geluid. Het systeem is te bedienen via touchscreen en MP3- en WMA-compatibel. Daarnaast is een SD-kaartsleuf beschikbaar evenals een AUX-IN-bus. Voor een ultieme geluidservaring kiest u voor het optionele DynAudio geluidssysteem met wel 10 luidsprekers. De weg op in uw eigen concertzaal, met altijd uw favoriete muziek uit de speakers.

‘App-Connect’ smartphone-integratie

Eenvoudig uw apps bedienen. Met dit unieke entertainmentsysteem kunt u een Android-smartphone aan de Passat koppelen. Hierdoor kunt u gecertificeerde apps veilig en eenvoudig bedienen op het scherm van uw radio- of navigatiesysteem. Met een app op een tablet kan zelfs een passagier op de achterbank het infotainmentsysteem bedienen.

(Car-Net) ‘Guide & Inform Plus’

Actuele informatie bij de hand. Met Car-Net beschikt u altijd over actuele verkeersinformatie. Verder vindt u in een handomdraai handige en interessante locaties zoals restaurants en tankstations en met Google Streetview kunt u uw bestemming al voor vertrek bekijken. Car-Net voorziet u ook van info over uw batterijen, de airco, uw rijgedrag en vertelt u zelfs waar u uw auto geparkeerd heeft. Car-Net is 36 maanden gratis. (Alleen in verbinding met Discover Media of Pro).

Navigatie-, radio-, en multimediasysteem ‘Discover Pro’.

Bluetooth-functie, USB- en iPod-aansluiting. Het radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ laat zich met zijn grote TFT-kleurentouchscreen intuïtief bedienen. Bovendien beschikt het onder meer over spraakbediening, een Bluetooth-functie, USB- en iPod-aansluiting.

Spraakbediening.

Dat stemt tevreden. Optioneel in de nieuwe Passat is spraakbediening. Met uw stem geeft u commando’s aan belangrijke functies als telefoon, navigatiesysteem of radio.

Emergency Assist.

U moet er niet aan denken: in slaap vallen of onwel worden achter het stuur. Volkswagen is als eerste in staat u met Emergency Assist te waarschuwen met indringende signalen. Als u daarop niet reageert, houdt het systeem de auto op de baan, schakelt waarschuwingssignalen in en remt de auto veilig af tot stilstand.

Front Assist.

Voorkomt aanrijdingen met voorliggers. De functie Front Assist analyseert continu het verkeer. Dit helpt u bij het voorkomen van een aanrijding met een voorligger. Als de onderlinge afstand onder een kritieke waarde daalt, krijgt u een waarschuwingssignaal. Reageert u niet, dan vermindert Front Assist de snelheid om de kans op een aanrijding te verkleinen. Front Assist is actief tot een snelheid van 150 km per uur.

Voetgangersherkenning.

Waarschuwt bij gevaarlijke situaties. Uw veiligheid telt. Maar ook die van uw medeweggebruikers. Voetgangerherkenning in de nieuwe Passat helpt aanrijdingen voorkomen. Ook in donkere en onoverzichtelijke situaties wordt u gewaarschuwd als u een voetganger nadert en als u zelf niet tijdig reageert, remt de auto automatisch af.

Side Assist.

Houdt alles in de gaten. Side Assist is uw assistent bij het wisselen van rijbaan. De ingebouwde ‘Blind Spot-sensor waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek en remt indien nodig. En met het daarbij geleverde Rear Traffic Alert houdt u in de gaten of er verkeer aankomt als u achteruit rijdt. Het systeem geeft een waarschuwingssignaal en voert een remingreep uit als u niet tijdig reageert.

afbeelding-model-passat4
afbeelding-model-passat1
afbeelding-model-passat3
afbeelding-model-passat2
Back to top