Ruud,

Volkswagen Golf

40 jaar Golf

Volkswagen Golf

Iets langer, Iets lager, tot 100 kilo lichter, tot 23% zuiniger. Vol met de nieuwste technologieën die efficiency, veiligheid, en rijdynamiek naar een hoger niveau tillen. Maak kennis met de meest innovatieve Golf ooit. De compleet nieuwe Golf is bovenal een echte Golf. Dat betekent: topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid. De Golf is voortaan nog aantrekkelijker. Want hij is nu standaard extra rijk uitgerust en blijvend in prijs verlaagd. Als u wilt genieten van sportieve rijprestaties en van slechts 7% bijtelling kiest u voor de Golf GTE Plug-in Hybride.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Golf vanaf € 299,- p/mnd.
  • Golf GTE Plug-in Hybride al vanaf € 93* netto bijtelling per maand.
  • De Volkswagen Golf is al beschikbaar vanaf € 20.590,-

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Dynamic Light Assist.

Optimaal licht in elke situatie. Deze ‘grootlicht assistent’ ziet tegemoetkomend verkeer aankomen en schakelt dan automatisch uw grootlicht uit. Zo is het mogelijk om altijd met grootlicht aan te rijden zónder daarbij tegenliggers te verblinden. Handig voor u en wel zo prettig voor uw tegenliggers.

Elektronische handrem assistent.

De hellingproef was nog nooit zo gemakkelijk. Wilt u wegrijden op een helling? Druk simpelweg op de Auto Hold-knop zodat uw auto automatisch remt en voorkomt dat u naar achteren rijdt. U hoeft zelf alleen gas te geven. Met de Elektronische handrem schakelt u ook nog eens met één druk op de knop de handrem van uw Golf in.

Park Assist met Park Pilot.

De Golf parkeert zichzelf. Park Assist helpt u met het inparkeren. Alles gaat zonder handen. U hoeft alleen zelf het gas en de rem te bedienen. Het systeem detecteert automatisch de ruimte bij file- en achteruit inparkeren en stuurt zelfstandig in en uit. Dreigt u in botsing te komen met een ander voertuig, dan krijgt u een waarschuwingssignaal (Park Distance Control).

Adaptive Cruise Control.

Past uw snelheid aan op het verkeer. Ook in files. Wist u dat rijden met cruise control zuiniger is dan gewoon rijden? Adaptive Cruise Control werkt met een automatische afstandscontrole. Het systeem houdt de door u ingestelde snelheid en de afstand tot het voor u rijdende voertuig zelfstandig aan met behulp van een radar. Voegt er voor u een langzamer voertuig in, dan remt de Adaptieve Cruise Control uw auto af. Indien nodig brengt het systeem het voertuig volledig tot stilstand. Veilig én comfortabel.

Driving Profiles.

Rij altijd op de manier die u prettig vindt. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiest u uit één van de vier rij-karakters: Eco, Normaal, Sport of Individual. Per stand wordt het weggedrag, stuurgedrag en de gasrespons geregeld. Als u uw Golf heeft uitgerust met adaptieve dempers Dynamic Drive Control (DDC), dan heeft u ook nog de beschikking over de Comfortstand.

Dimbare binnenverlichting.

Per zone naar uw eigen voorkeur in te stellen. Eindelijk kunt u zelf bepalen hoe u de binnenverlichting van uw auto wilt instellen. Zelfs bij uw voeten. Met de volledig instelbare binnenverlichting dimt of versterkt u zelf de intensiteit van het licht in de deuren, van het interieur en bij uw voeten.

ErgoActive Stoel.

Op 14 manieren op uw lichaam af te stemmen. De juiste zitpositie is cruciaal als u vaak in de auto zit. Want als u goed zit, kunt u geconcentreerder rijden. Bovendien is het comfortabeler voor met name uw rug. De optionele ErgoActive-stoel biedt u ultiem comfort en is op maar liefst 14 manieren in te stellen. Wat dacht u van verwarming en massage van uw onderrug? De ErgoActive-stoelen zijn optioneel verkrijgbaar op de Highline.

Radio, Spotify, iPod, films, foto’s.

Het ‘Radio Composition Media’ multimediasysteem met groot kleurentouchscreen en 8 hoogwaardige speakers maken het luisteren naar uw favoriete muziek tot een ware concertbelevenis. Bovendien is het systeem volledig te integreren met uw smartphone, zodat u uw eigen muziekvoorkeur vanaf Spotify kunt streamen. Verder is er een aux-in en nog veel meer.

Cilinderuitschakeling.

Innovatieve brandstofbesparing. De nieuwe Golf heeft, zoals de meeste auto’s, vier cilinders. Dankzij de innovatieve Cilinderuitschakeling wordt de brandstofvoorziening richting de binnenste twee cilinders stopgezet zodra u op een constante snelheid rijdt. Hiermee bespaart u, zónder dat u er iets van merkt, tot wel 10% brandstof. Zodra u gas bijgeeft, schakelt het systeem ongemerkt weer over van 2 naar 4 cilinders. Cilinderuitschakeling in de nieuwe Golf is uniek voor de 1.4 TSI ACT motoren die zowel als automaat en handgeschakeld leverbaar zijn.

Front Assist.

Remt automatisch bij een dreigende aanrijding. De functie Front Assist analyseert continu het verkeer en helpt u bij het verhinderen van een aanrijding met een voorligger wanneer de onderlinge afstand onder een kritische waarde daalt. U krijgt een waarschuwingssignaal. Wanneer u vervolgens niet reageert, vermindert Front Assist de snelheid om de kans op een aanrijding te verkleinen. Front Assist is actief tot een snelheid van 150 km per uur.

Lane Assist.

Altijd veilig binnen de lijnen. Dit systeem helpt u wanneer u met uw Golf per ongeluk van uw baan afwijkt. Een camera in de voorruit herkent de belijning op het wegdek en zolang u geen richting aangeeft, blijft de auto zelf tussen de lijnen rijden. Het systeem corrigeert de auto door een beetje tegenstuur te geven, zodat uw veiligheid niet in gevaar komt.

7 Airbags. Inclusief knie- en zijairbag.

Volledige bescherming rondom. Met alle airbags rondom zijn u en uw eventuele medepassagiers goed beschermd bij een eventueel ongeval. De nieuwe Golf is standaard uitgerust met 7 airbags, waaronder een knie-airbag voor de bestuurder en zijairbags die de gehele zijkant afdekken.

Vermoeidheidsherkenning.

Waarschuwt u bij tekenen van onoplettendheid. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt als u tijdens het besturen van uw auto tekenen van onoplettendheid vertoont. Het systeem analyseert uw stuurgedrag en weet wanneer u een bepaald vermoeidheidsniveau bereikt. U krijgt vervolgens door zowel visuele- als akoestische signalen het advies om een korte pauze te nemen. Iemand koffie? Veiligheid voor alles.

De Dodehoeksensor.

Signaleert auto’s in de dode hoek. Nooit meer een auto over het hoofd zien met de Volkswagen Dodehoeksensor. Dankzij het slimme radarsysteem worden voertuigen gesignaleerd die zich uw dode hoek bevinden. Met behulp van een lichtsignaal in de zijspiegel, wordt aangegeven of u af kunt slaan of toch beter in uw baan kunt blijven. Veilig en innovatief.

Multi-collision braking system.

Verkleint de kans op letsel. Het innovatieve Multi-collision braking system omvat de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid. Het slimme systeem houdt de remmen na een ongeval vast en zet de airbags op scherp. Zo wordt de kans op een tweede aanrijding en meer letsel verkleint.

 

afbeelding-model-golf5
afbeelding-model-golf4
afbeelding-model-golf3
afbeelding-model-golf2
afbeelding-model-golf1
Back to top