Ruud,

Volkswagen Golf Variant

De ruimste Variant van de Golf.

Volkswagen Golf Variant

Maak kennis met de compleet nieuwe Golf Variant. Het ruimtewonder van de Golf-familie verschaft volop praktisch gemak door één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. Een riante ruimte voor uw gezin, bagage en grote hobby’s. De Golf Variant is bovenal een echte Golf. Met alle kwaliteiten die de Golf ‘Auto van het Jaar 2013’ maken. Dat betekent: topkwaliteit, comfort en veelzijdigheid. Daarbij is zijn design zeer herkenbaar en toch dynamischer dan ooit. De Golf Variant is voortaan nog aantrekkelijker. Want hij is nu standaard extra rijk uitgerust en blijvend in prijs verlaagd.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Golf Variant vanaf € 329,- p/mnd.
  • Tijdelijk tot € 1.500** extra inruilpremie bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto.
  • De Volkswagen Golf Variant is al beschikbaar vanaf € 22.151,-

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Adaptive Cruise Control.

Past uw snelheid aan op het verkeer. Wist u dat rijden met cruise control zuiniger is dan gewoon rijden? Het Adaptive Cruise Control-systeem van de nieuwe Golf Variant werkt bovendien met een automatische afstandscontrole. Het systeem houdt de door u ingestelde snelheid en de afstand tot het voor u rijdende voertuig zelfstandig aan met behulp van een radar. Voegt er voor u een langzamer voertuig in, dan remt de ACC uw auto af. Indien nodig brengt het systeem het voertuig volledig tot stilstand. Veilig én comfortabel.

Park Assist met Park Pilot.

De Golf parkeert zichzelf. Park Assist helpt u met het inparkeren. Alles gaat zonder handen. U hoeft alleen zelf het gas en de rem te bedienen. Het systeem detecteert automatisch de ruimte bij file- en achteruit inparkeren en stuurt zelfstandig in en uit. Dreigt u in botsing te komen met een ander voertuig, dan krijgt u een waarschuwingssignaal (Park Distance Control).

Driving Profiles.

Rij altijd op de manier die u prettig vindt. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiest u uit één van de vier rij-karakters: Eco, Normaal, Sport of Individual. Per stand wordt het weggedrag, stuurgedrag en de gasrespons geregeld. Als u uw Golf heeft uitgerust met adaptieve dempers Dynamic Drive Control (DDC), dan heeft u ook nog de beschikking over de Comfortstand.

Dimbare binnenverlichting.

Per zone naar uw eigen voorkeur in te stellen. Eindelijk kunt u zelf bepalen hoe u de binnenverlichting van uw auto wilt instellen. Zelfs bij uw voeten. Met de volledig instelbare binnenverlichting dimt of versterkt u zelf de intensiteit van het licht in de deuren, van het interieur en bij uw voeten.

ErgoActive Stoel.

Op 14 manieren op uw lichaam af te stemmen. De juiste zitpositie is cruciaal als u vaak in de auto zit. Want als u goed zit, kunt u geconcentreerder rijden. Bovendien is het comfortabeler voor met name uw rug. De optionele ErgoActive-stoel biedt u ultiem comfort en is op maar liefst 14 manieren in te stellen. Wat dacht u van verwarming en massage van uw onderrug? De ErgoActive-stoelen zijn optioneel verkrijgbaar op de Highline.

Radio, Spotify, iPod, films, foto’s.

Het ‘Radio Composition Media’ multimediasysteem met groot kleurentouchscreen en 8 hoogwaardige speakers maken het luisteren naar uw favoriete muziek tot een ware concertbelevenis. Bovendien is het systeem volledig te integreren met uw smartphone, zodat u uw eigen muziekvoorkeur vanaf Spotify kunt streamen. Verder is er een aux-in en nog veel meer.

PreCrash.

Met dit systeem worden vóór een eventuele aanrijding de veiligheidsgordels preventief extra aangespannen en worden de ramen en het schuifdak gesloten.

Krachtig. Zuinig. Alles kan. Ook 20% bijtelling.

Van compacte 1.0 TSI benzinemotoren, krachtige 2.0 TDI-dieselmotoren, tot extra comfortabele DSG-automaat en innovatieve BlueMotion Technologies. Met een hypermoderne 1.0 TSI-benzinemotor en slechts 20% bijtelling rijdt u al een nieuwe Golf Variant Bluemotion Trendline vanaf € 164 netto bijtelling per maand.

Navigatie.

Volledig geïntegreerd in het Multimediasysteem. Het navigatiesysteem is volledig geïntegreerd in het multimediasysteem. Alle bestanden staan op een separate hardisk, waardoor de DVD-speler gewoon gebruikt kan worden. Bovendien kunt u 3 jaar lang kaartupdates downloaden.

Boordcomputer.

Alle noodzakelijke informatie. En meer. Via de boordcomputer is uw Golf Variant volledig aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u het klimaatsysteem en het navigatiesysteem via de boordcomputer bedienen. Het scherm van de navigatiesysteem heeft splitscreen waardoor u twee functies zoals muziek en navigatie tegelijk in één scherm kunt bekijken.

afbeelding-model-golfvariant1
afbeelding-model-golfvariant2
afbeelding-model-golfvariant3
afbeelding-model-golfvariant4
afbeelding-model-golfvariant5
Back to top