Ruud,

Volkswagen Golf Sportsvan

Bijzonder. Elke dag.

Volkswagen Golf Sportsvan

De nieuwe Golf Sportsvan is nu nóg rijker uitgerust en zeer aantrekkelijk geprijsd. Deze praktische Golf heeft standaard met onder meer een verschuifbare achterbank, in hoogte verstelbare passagiersstoel, Radio Composition Color, klein leder pakket en tot wel 1.500 liter bagageruimte. Door de scherpe lijnvoering die de Golf-reeks typeert, toont de Sportsvan zeer krachtig. Bovendien is de Sportsvan door de ANWB uitgeroepen tot Trekauto van het jaar 2015. Wilt u meer weten over de Golf Sportsvan? Vraag een brochure aan of maak een proefrit.

Contact

Nour-dinne Hounchou

Nour-dinne Hounchou

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op woensdag.

Acties

  • Nu nóg rijker uitgerust en al vanaf € 22.750.
  • U rijdt al een Volkswagen Golf Sportsvan vanaf € 257,- p/mnd.

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Trekauto van het jaar 2015.

Elk jaar test vakblad Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB de grote caravan trektest. De Golf Sportsvan is uitgeroepen tot winnaar 2015. De jury loofde zijn stabiliteit met caravan, de perfecte score bij de hellingproef en zijn comfort en doelmatige karakter. Praktische details als de grote kofferruimte en picknicktafeltjes achterin maken de Sportsvan volgens de jury tot de ideale vakantieauto.

Talloze opbergmogelijkheden.

Zou het niet mooi zijn om onmiddellijk alles te vinden wat je nodig hebt? Dat kan met de nieuwe Golf Sportsvan, die talloze opbergmogelijkheden heeft. Een MPV-vak in het dashboard, makkelijk toegankelijke vakjes in de portieren en ingebouwde opbergvakken onder de passagiersstoelen zijn standaard aanwezig in de Comfortline. Met zoveel opbergmogelijkheden heeft u alles bij de hand, zonder lang te zoeken.

Verschuifbare achterbank.

Kinderen op de achterbank? Dat is weer een nieuwe uitdaging voor de Golf Sportsvan. Geen probleem– de twee achterbankstoelen kunnen los van elkaar tot 18 centimeter naar achteren worden geschoven, zijn neerklapbaar en hebben een inklapbare middenarmsteun. Altijd voldoende ruimte, hoe groot de kinderen ook zijn.

Flexibele laadbodem.

Met de Golf Sportsvan is veel bagage geen probleem. Het laadvolume van de Comfortline kan in een mum van tijd worden uitgebreid tot meer dan 1.500 liter. De verstelbare laadbodem en de vele andere functies zorgen er bovendien voor dat alles op zijn plaats blijft.

Dynamic Light Assist.

Optimaal licht in elke situatie. Dynamic Light Assist is een grootlichtassistentie die door middel van een geïntegreerde camera eventueel tegemoetkomend verkeer detecteert en de verlichting automatisch hierop aanpast. Op die manier profiteert u continu van een optimale lichtbundel en wordt voorkomen dat u medeweggebruikers verblindt.

Elektronische handrem met Auto Hold functie.

Met één simpele vingerbeweging zet u uw auto op de elektronische handrem. Daarnaast is het mogelijk met een druk op de knop de Auto Hold functie in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat uw auto nooit onbedoeld naar voren of achteren rolt als u stil bent komen te staan op een helling. De automatische rem schakelt zichzelf uit zodra u weer gas geeft. Op die manier kunt u uw weg snel en zonder problemen vervolgen.

Vijf sterren voor veiligheid.

De Golf Sportsvan is één van de veiligste auto’s in zijn klasse. Euro NCAP beoordeelde de veiligheid van de Sportsvan met vijf sterren: de hoogst haalbare score bij een crashtest. De veiligheidssystemen waarmee de Golf Sportsvan standaard is uitgerust zorgen ervoor dat u en uw passagiers altijd optimaal beschermd zijn.

Vermoeidheidsherkenning.

Waarschuwt u bij tekenen van onoplettendheid. Vermoeidheidsherkenning (standaard op Highline) waarschuwt als u tijdens het besturen van uw auto tekenen van onoplettendheid vertoont. Het systeem analyseert uw stuurgedrag en weet wanneer u een bepaald vermoeidheidsniveau bereikt. Op dat moment krijgt u op zowel visuele- als akoestische wijze signalen vanuit de boordcomputer, met het advies om een korte pauze te nemen. Iemand koffie?

Pre Crash.

Spant uit voorzorg uw gordel en sluit alle ramen. Zodra een eventueel naderende aanrijding wordt gesignaleerd, spant het Pre Crash systeem uw veiligheidsgordel preventief extra aan en wordt de remdruk maximaal opgebouwd. Ook sluit dit systeem uit voorzorg automatisch de ramen en – indien aanwezig – het Panorama schuifdak.

afbeelding-model-golfsportvan1
afbeelding-model-golfsportvan3
afbeelding-model-golfsportvan2
Back to top