Ruud,

Volkswagen Crafter

Groots in efficiency.

Volkswagen Crafter

Of u nu vijf pallets wilt vervoeren of negen personen met bagage. De Crafter weet er slim mee om te gaan. Met z’n ruim bemeten schuifdeur en 10% meer laadruimte dan zijn voorganger is het de ideale bedrijfswagen. En precies naar uw gebruik in te richten. Daarnaast is er een groots scala aan geavanceerde assistentiesystemen, zoals de optionele Cruise control. De Crafter is standaard uitgerust met een dieselroetfilter en op alle varianten is efficiënte BlueMotion Technology leverbaar.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • Reeds vanaf € 19.995,- excl. BTW en excl. BPM

Deze auto delen:

Unieke Mogelijkheden

De krachtige, efficiënte TDI.

De vier nieuwe TDI-motoren zijn nóg zuiniger en krachtiger. Ze combineren een hoog koppel met een laag verbruik. De motoren met een hoog acceleratievermogen zijn uitgerust met Common-rail technologie. Dit betekent meer kracht en tegelijkertijd weinig uitstoot.

ParkPilot. Parkeerhulp vóór en achter.

ParkPilot helpt bij het manoeuvreren en inparkeren. Bij vooruitrijden controleert de parkeerhulp de voorzijde, bij achteruitrijden de voor- én de achterzijde. Op het dashboard ziet u een LED-weergave van de Parkpilot vóór. De indicatoren voor de Parkpilot achter zijn zichtbaar in de buitenspiegels.

Achteruitrijcamera Rear Assist. Optimaal zicht bij het inparkeren.

De achteruitrijcamera zorgt voor meer veiligheid bij het achteruitrijden doordat u de objecten die zich achter het voertuig bevinden in de gaten kunt houden. De beelden kunnen op een apart scherm worden weergegeven of i.c.m. de RNS 5010 op het display. Bij de RNS 5010 kunnen gesproken aanwijzingen van een persoon achter het voertuig beter worden verstaan.

Digitale tachograaf. Registreert digitaal uw afgelegde weg en snelheid.

De tachograaf registreert digitaal de afgelegde weg en snelheid van twee bestuurders en waarschuwt automatisch bij een overschrijding van de rijtijd. De opgeslagen data kunt u via de ingebouwde printer afdrukken of via de interface downloaden. Volgens EU richtlijnen is bij bedrijfsmatig gebruik vanaf een maximaal treingewicht van 3,5 ton een tachograaf wettelijk verplicht.

Veiligheid voorop.

Net zoals tijdens uw werk, staat ook in elke Volkswagen bedrijfswagen veiligheid op de eerste plaats. Daarom is de Crafter standaard uitgerust met een airbag aan de bestuurderskant. Hoofd-/zij-airbags en bijrijders-airbag zijn optioneel verkrijgbaar (niet i.c.m. een 2-zits bijrijdersbank).

afbeelding-model-crafter4
afbeelding-model-crafter1
afbeelding-model-crafter2
Back to top