Ruud,

Volkswagen Caddy

De nieuwe Caddy. Bestel 'm nu!

Volkswagen Caddy

Exacte, dynamische lijnen; een nieuwe voorzijde; een nieuw ontworpen achterzijde: de nieuwe Caddy straalt degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Bijzondere blikvangers: de nieuwe chromen sierstrip op de grille, de nieuw ontworpen achterlichten en de nieuwe, volledig metalen achterklep. Tevens is er optioneel een nieuwe dakrailing verkrijgbaar.

Contact

Nour-dinne Hounchou

Nour-dinne Hounchou

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op woensdag.

Acties

  • De Volkswagen Caddy is al beschikbaar vanaf € 12.550,- exclusief btw/bpm.

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Multi-Collision Braking System.

Behoort tot de standaarduitrusting op alle Caddy modellen. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen.

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met een sensor de afstand (tot 120 m) en de snelheid ten opzichte van voorliggers en houdt zo automatisch de vooraf ingestelde afstand vast. ACC wordt geleverd i.c.m. Front Assist noodremassistent.

Light Assist grootlichtassistent.

Boven 60 km/h en in volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in. En schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat zij verblind worden.

Rear View achteruitrijcamera.

Geeft een duidelijk beeld van de ruimte achter de auto en helpt bij het parkeren. De achteruitrijcamera is alleen leverbaar in combinatie met een achterklep en het multimediasysteem Composition Colour, Composition Media of Discover Media.

Vermoeidheidsherkenning.

Suggereert met optische en akoestische waarschuwingssignalen wanneer de bestuurder er verstandig aan doet een pauze te nemen, bijvoorbeeld bij afwijkende stuurpatronen.

Cruise control incl. snelheidsbegrenzer.

Houdt de gekozen snelheid vast of beperkt de snelheid tot een door de bestuurder gekozen waarde. Cruise control is op uitvoeringen met Euro5 motoren alleen beschikbaar zonder snelheidsbegrenzer.

Standaard vier airbags.

Standaard op elke nieuwe Caddy zijn airbags voor de bestuurder en de passagier. Behalve de airbags in stuur en dashboard, zijn er zij-airbags in de zijkant van de stoelen geplaatst. Deze vier airbags samen bieden samen de inzittenden de best mogelijke bescherming bij frontale en zijdelingse botsingen. De passagiersairbag kan met de autosleutel uitgeschakeld worden.

Front Assist noodremassistent.

Dit systeem verkleint de kans op aanrijdingen, zelfs tot snelheden van 160 km/h (met een noodremassistent op hogere snelheden is de Caddy uniek). Detecteert continu de afstand tot aan het voorliggende voertuig en grijpt in wanneer de afstand kritiek wordt. Het systeem zal de bestuurder in eerste instantie waarschuwen, maar zal wanneer de bestuurder niet reageert in een uiterst geval een noodstop uitvoeren. Front Assist noodremsasstent wordt geleverd i.c.m. Adaptive Cruise Control (ACC).

De nieuwe TDI-motoren.

De zuinige 2.0 turbodieselmotoren met common-rail directe inspuiting zijn leverbaar met verschillende vermogens. Bijvoorbeeld de nieuwe Caddy 75 kW BlueMotion bestelwagen, welke zuiniger is dan zijn voorganger.

TSI.

Bij de TSI-benzinemotoren van Volkswagen is de motorinhoud kleiner dan voorheen. Toch zijn deze motoren krachtiger door onder andere een directe inspuiting.

EcoFuel.

EcoFuel-motoren maken gebruik van van aardgas, de schoonste fossiele brandstof die er is, en kenmerken zich door een laag verbruik en een zeer lage CO2-uitstoot. Als u gebruik maakt van het nóg duurzamere Groen Gas, komt betaalbaar CO2-neutraal rijden binnen handbereik.

afbeelding-model-caddy1
afbeelding-model-caddy3
afbeelding-model-caddy2
afbeelding-model-caddy4
Back to top