Ruud,

Volkswagen Caddy Combi

Zuiniger. Veiliger. Handiger.

Volkswagen Caddy Combi

De Caddy Combi is compleet verniewd. Dankzij de royale ruimte en praktische gebruiksmogelijkheden voldoet de nieuwe Caddy Combi aan al uw wensen. De nieuwe Caddy Combi biedt ruime, comfortabele zitplaatsen óf veel ruimte voor bagage. De nieuwe Caddy Combi is op alles voorbereid en vanaf nu te bestellen.

Contact

Nour-dinne Hounchou

Nour-dinne Hounchou

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op woensdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Caddy Combi vanaf € 24.790,-

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Veelzijdig interieur.

Vol van ruimte. Zowel de nieuwe Caddy Combi als de nieuwe Caddy Combi Maxi zijn multi-inzetbaar. De achterbank, met drie volwaardige zitplaatsen, is in ongelijke delen neerklapbaar en volledig uitneembaar. De nieuwe Caddy Combi Maxi beschikt over een derde zitrij. De passagiersruimte is met de handige schuifdeuren zó te bereiken en de grote achterklep maakt het in- en uitladen van bagage al even eenvoudig.

Inklapbare zitplaatsen.

De ruimte van een bestelwagen. Met meer inzittenden biedt de nieuwe Caddy Combi zelfs nog voldoende ruimte voor uw bagage. Klapt u de achterbank op, dan is uw bagageruimte enorm. De bagageruimte van de nieuwe Caddy Combi biedt afhankelijk van de indeling tot 3.030 liter. Bij de nieuwe Caddy Combi Maxi is dit zelfs 3.880 liter.

Climatronic airconditioning.

Altijd een aangenaam klimaat. Met de ‘Climatronic’ volautomatische airconditioning heeft u onder alle weersomstandigheden automatisch een aangename temperatuur in de auto. Het is bovendien een 2-zone systeem, waardoor passagier en bestuurder elk hun eigen temperatuur kunnen instellen.

Discover Media.

Radio- en navigatiesysteem. Het radio-navigatiesysteem Discover Media is van alle markten thuis. Het beschikt onder meer over een 16,1 cm kleurendisplay met touchscreen, Navigatie West-Europa, SD kaartlezer, USB aansluiting, telefoonvoorbereiding voor Bluetooth, een CD speler en gratis navigatie updates.

Zeer compleet in veiligheid.

Voorbereid op elke verkeerssituatie. Op het gebied van veiligheid doen de Caddy Combi en de Caddy Combi Maxi zéker geen concessies. Het antiblokkeersysteem (ABS), de aandrijfslipregeling (ASR), de motorslipregeling MSR en het standaard Elektronisch Stabilisatie Controle(ESC) zijn elektronisch geregelde systemen die bijdragen aan uw veiligheid en die van uw passagiers.

DSG. De ongeëvenaarde automaat.

De 1.4 TSI(92 kW/125 pk) en de 2.0 TDI(75 kW/102 pk) motoren kunnen worden uitgerust met een DSG-automaat. Een comfortabel en energie-efficiënt alternatief voor de automatische versnellingsbak en de handgeschakelde transmissie.

Aardgas. Minder roetdeeltjes & CO2.

De TGI-versie van de Caddy Combi is uitgerust met aardgastechniek. Dat maakt hem niet alleen schoon, maar ook extreem betrouwbaar. Door het gebruik van aardgas neemt de uitstoot van roetdeeltjes af en wordt de CO2-uitstoot verminderd, dus u spaart het milieu.

afbeelding-model-caddycombi1
afbeelding-model-caddycombi2
afbeelding-model-caddycombi3
afbeelding-model-caddycombi4
afbeelding-model-caddycombi5
Back to top