Ruud,

Volkswagen Beetle & Beetle Cabrio

Het icoon van Volkswagen.

Volkswagen Beetle & Beetle Cabrio

Dé lifestyleauto.

De Beetle stamt af van één van de grootste klassiekers uit de autogeschiedenis: de Volkswagen Kever. In de eigentijdse Beetle zijn de legendarische lijnen nog altijd duidelijk herkenbaar. Het is dan ook geen toeval: de Beetle is dé lifestyleauto van onze tijd.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Niet aanwezig op dinsdag.

Acties

  • U rijdt al een Volkswagen Beetle vanaf € 257,- p/mnd.
  • U rijdt al een Volkswagen Beetle Cabrio vanaf € 307,- p/mnd.

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

Rust uw Beetle nóg rijker uit.

U profiteert altijd van pakketvoordeel. De Beetle is – als u dat wenst – nog verder te personaliseren met mooie extra’s. Wanneer u voor een pakket kiest, pakt u altijd voordeel ten opzichte van uitbreiden met losse onderdelen. U heeft de keuze uit verschillende pakketten.

Van efficiënte 1.2 TSI tot krachtige 2.0 TSI.

De Beetle is efficiënter dan ooit. Het brandstofverbruik valt afhankelijk van de uitvoering tot wel 34 procent lager uit dan zijn voorganger. Het aanbod varieert van de zeer efficiënte 1.2 TSI tot aan de krachtige 2.0 TSI. Deze laatste motor maakt van de Beetle een echte sportauto. Het topvermogen van 155 kW/210pk is goed voor een topsnelheid van 225 km/uur. Ook de TDI-dieselmotoren zijn buitengewoon zuinig en sterk. Meer weten over motoren?

Mooi van buiten. Slim van binnen.

Een combinatie van slimme systemen beschermt de inzittenden optimaal. Zo is de Beetle standaard uitgerust met aandrijfslipregeling (ASR), antiblokkeer-remsysteem (ABS) en in hoogte verstelbare antiwhiplash-hoofdsteunen.

Boordcomputer.

Niets dat u onderweg ontgaat. Dankzij de boordcomputer blijft u op de hoogte van alles wat tijdens uw rit van belang is. Het multifunctionele display voorziet u van informatie over de auto, de rit, het verbruik en meer.

Cruise Control.

Ontspannen rijden. Op de Beetle Cabrio zit standaard Cruise Control. Daarmee rijdt u niet alleen relaxter, u voorkomt ook dat u te hard rijdt. Heel comfortabel als u lange stukken achter het stuur zit. Bovendien kunt u door de gelijkmatige snelheid brandstof besparen.

Sfeerverlichting.

In wit, rood en blauw. Rijden in het donker is met de Beetle Cabrio een bijzondere ervaring. Zo zit er sfeerverlichting onder de armleuning en rondom de speakers in het portier. Ook kunt u de lichtkleur afwisselen door te schakelen tussen wit, rood en blauw.

Multifunctioneel lederen stuurwiel.

Alles vanaf één plek te bedienen. Bijzonder comfortabel is het multifunctionele lederen stuurwiel waarmee u ook de radio, het navigatiesysteem en de telefoon kunt bedienen. U kunt kiezen uit twee aantrekkelijke uitvoeringen.

Bi-Xenon lampen met dagrijverlichting.

Beter zien. Beter gezien worden. De Beetle Cabrio is uitgerust met Bi-Xenon lampen met dagrijverlichting. Daarmee ziet u meer én bent u beter zichtbaar voor medeweggebruikers. Daarnaast is de kentekenplaat voorzien van LED-verlichting.

Navigatie, informatie en entertainment.

Alles is mogelijk. Het radio- navigatiesysteem Composition Media en het premium navigatiesysteem Discover Media behoren tot de mogelijkheden. Met de multimedia aansluitbox MDI kunt u eenvoudig uw iPod, iPhone, dvd- of mp3-speler aansluiten.

Slimme veiligheidssystemen. Optimale bescherming voor iedereen.

De combinatie van een aantal slimme veiligheidssystemen beschermt alle inzittenden optimaal. Zo is de Beetle Cabrio standaard uitgerust met Aandrijfslipregeling (ASR), Antiblokkeer-remsysteem (ABS) en in hoogte verstelbare antiwhiplash-hoofdsteunen.

afbeelding-model-beetle3
afbeelding-model-beetle4
afbeelding-model-beetle2
afbeelding-model-beetle1
Back to top