Ruud,

Volkswagen Amarok

Ruig werk.

Volkswagen Amarok

Met de Amarok presenteert Volkswagen Bedrijfswagens een volstrekt nieuwe pick-up voor de klasse tot 1 ton laadvermogen. Voor iedere klus, naar ieders wens en vooral: op ieder terrein. Met het hoogste laadvermogen binnen z’n segment, maar tegelijkertijd om welke ondergrond dan ook te verslaan. De solide bouw gaat samen met zuinige TDI-motoren, hoge veiligheidstandaard en opvallend veel comfort. Niet voor niets sturen we de betrouwbare Amarok al twee jaar naar de Dakarrally. De Amarok Plus cabine is uitgevoerd met een multifunctionele laadruimte achter de voorstoelen. Ideaal voor bijvoorbeeld inbouwkasten. Wilt u nóg meer ruimte of extra zitplaatsen? Kies dan voor de Amarok Dubbele cabine.

Contact

Gerard Vos

Gerard Vos

Verkoper

Direct meer informatie of een scherp inruilaanbod? Neem contact op.

Acties

  • De Volkswagen Amarok is er vanaf € 21.000,- excl. BTW en excl. BPM

Deze auto delen:

Unieke Kenmerken

TDI common-rail motoren. De krachtige, efficiënte TDI.

De nieuwe TDI-motoren zijn nóg zuiniger en krachtiger. De vier TDI-motoren combineren een hoog koppel met een laag verbruik. De motoren met een hoog acceleratievermogen zijn uitgerust met Common-rail technologie, wat voor een hoge krachtsontplooiing bij lage emissiewaarden zorgt.

Inschakelbare 4MOTION. Lowrange-stand voor steile hellingen en zwaar terrein.

Deze 4MOTION-aandrijving zorgt voor betrouwbare tractie op de meest uiteenlopende ondergrond. Daartoe wordt het motorvermogen evenredig verdeeld naar de beide assen en dat resulteert weer in een verbetering van de voortstuwingskracht, vooral bij slechte weersomstandigheden. In zwaar terrein en bij steile hellingen kan daarnaast nog de Lowrange-stand ingeschakeld worden.

De achterwielaandrijving. Meer stabiliteit tijdens het accelereren.

Tijdens het accelereren wordt het voertuiggewicht naar achteren verplaatst, zodat de achterwielen optimaal contact met de ondergrond hebben. Daarbij reageert het stuursysteem van een voertuig met achterwielaandrijving niet op aandrijvingsinvloeden.

Parkeerhulp. Waarschuwt voor obstakels bij achteruitrijden.

Bij het achteruitrijden wordt u door middel van waarschuwingssignalen gewezen op de afstand tot obstakels. Behalve met geluidssignalen wordt de afstand achter het voertuig ook optisch aangeduid op de display van het als meeruitvoering leverbare radiosysteem RCD 310 of op het scherm van het navigatiesysteem RNS 315.

Tophellingshoek van 23 graden. Met gemak over obstakels.

De Amarok brengt u betrouwbaar over alle mogelijke wegen en hindernissen. Met een tophellingshoek van 23 graden (21 graden voor de Amarok Dubbele Cabine lang) vormen zelfs boomstammen en rotsblokken geen onneembare obstakels meer.

Steile taludhoek. Hoge doorwaaddiepte. Trotseert elke helling en waterplas.

De Amarok neemt steile hellingen net zo gemakkelijk als flinke waterplassen. Hij zet een indrukwekkende score neer met een taludhoek van 28,0 graden voor en 23,6 graden achter en een doorwaaddiepte van maximaal 50 cm.

Heavy-duty bladveren. Altijd heer en meester.

De heavy-duty bladveren laten een maximale belasting van 1,3 ton toe, bieden hoge veiligheidsmarge bij overbelading en zijn zo robuust van constructie dat de Amarok Enkele cabine zelfs in zwaar terrein en met volle bepakking nog heer en meester is.

Extreme Dwarshelling. Schuine voertuigstand tot wel 50 graden.

De Amarok heeft iets met extremen. Op hellend wegdek bedraagt de dwarshelling ongeveer 50 graden. Dankzij de comfortstoelen komt u zelfs bij een extreem schuine voertuigstand nooit in de verdrukking.

Stijgingspercentage tot wel 45 graden. Met een belading van 1 ton.

Zelfs bij een aanhangwagengewicht van 2,8 t is een hellingspercentage van 12% voor de Amarok geen enkel probleem. Hellingen met een stijgingspercentage van 100 % (45°) bedwingt hij zelfs nog met een belading van 1 ton.

afbeelding-model-amarok4
afbeelding-model-amarok2
afbeelding-model-amarok3
Back to top